Theme editor

Talisman / Persks / Parşomen Vb... Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Talismanın hiç olmaması gerekir ayrı bir konu ama koyulup da %10 damage artışından fazlasını vermesi açık söylemek gerekirse paranın peşinde koşmaktan ibarettir. MMORPG'nin de bir adabı var. Alt yapı desteği verdiğiniz bir önceki serverda bulunan tılsımın bugüne kadar KO tarihinde bir benzeri dahi yok. Öyle bir özellik donanımı akılsızlıktır. Zaten MYKO olarak adlandırdığımız oyuna 83 capteki her şeyi getirdik bir de üstüne tılsım getiriyoruz. Yetmiyor 83 cap serverdaki tılsımın 10 katını yapıyoruz. Konusu açılmışken biraz daha açayım konuyu. xACS serverlarında eskiden çok daha fazla pk atan oyuncu olurdu. Özellikle çok daha fazla mele oyuncu olurdu. Son birkaç senedir hem pk atan oyuncu az hem de mele sayısı az. Bunun sebebi çok açık. Unique item buffları, perksler enchantlar oyunda sadece iki sınıfın var olmasına yol açıyor. Biri üst kesim diğeri alt kesim. Orta kesim xACS serverlarında eskisi gibi barınamıyor. Eskisi gibi oynamıyor da. Aksini iddia edebilirsiniz ancak durum bu ne yazık ki. Perks ve enchatın üstüne bir de tılsım garabetini getirdiğinizde zaten halihazırda böldüğünüz useri daha da üst ve alt kesim olarak bölersiniz. Eski ihtişamlı xACS serverlarının özelimini userler çekiyor. Siz çekiyor musunuz bilmiyorum. Eğer çekiyorsanız; oyunu, orta kesimin ezik kalmadan oynayabileceği bir hale büründürmeniz gerekir; tılsım getirmeniz değil. Çok basitçe bir hesapla: Oyuna 20 bin 30 bin TL atıp keyif yapmak isteyen nice insanlar var ancak bunu eskisi gibi yapmıyorlar. Neden yapmıyorlar? Çünkü oyuna 30 bin TL yatırdığında üst kesimle arasındaki makas o kadar fazla ki rekabet etme şansı yok. İyi oynamak, biraz daha para yatırmak vs. bunları kurtarabilecek şeyler değil. Sadece 500 bin TL yatıran insanlara yönelik yenilikler getirmek yerine her serverınıza 30 bin 50 bin tl yatıran insanlara yönelik yenilikler getirin. Bu şekilde hem eski ihtişamınızı geri kazanırsınız hem de kazancınız artar. Zira orta kesim olarak nitelendirebileceğimiz bu kesim azımsanamayacak kadar fazla. Umarım anlaşılmışımdır. İyi çalışmalar.
+999

🎯 Herkese Hitap Eden Oyun Daha Değerlidir

Öncelikle hayırlı olsun.
Burada çoğumuz birbirimizi az çok tanıyoruz; kimimiz gerçek hayattan, kimimiz oyun içindeki isimlerden.

Talisman’ın en üst seviyelerine kolayca ulaşabilecek biri olarak açıkça söylüyorum: Ben talisman istemiyorum.

Neden mi?
Ben bir işletmeciyim, kendi işimden örnek vereyim.
Sadece zenginlere hitap eden lüks bir yer açıp günün yarısını boş geçirmektense, en alt seviyedeki insanlardan en üst seviyedekine kadar herkese hitap etmeyi tercih eder full çeker sürümden kazanırım
Böyle olursa işim sürekli canlı kalır.
Oyunda ayni şekilde... Herkesin emeği değerli olur ve denge bozulmaz.

Kısacası, benim için önemli olan herkesin oyundan keyif alabilmesi ve yatırımımın kısa sürede çöp olmaması.
Gerçek başarı, herkesin içinde yer alabildiği bir oyunda kazanılır.
+1 tam olarak bahsettiğime güzel bir örnek.

🎯 Herkese Hitap Eden Oyun Daha Değerlidir

Öncelikle hayırlı olsun.
Burada çoğumuz birbirimizi az çok tanıyoruz; kimimiz gerçek hayattan, kimimiz oyun içindeki isimlerden.

Talisman’ın en üst seviyelerine kolayca ulaşabilecek biri olarak açıkça söylüyorum: Ben talisman istemiyorum.

Neden mi?
Ben bir işletmeciyim, kendi işimden örnek vereyim.
Sadece zenginlere hitap eden lüks bir yer açıp günün yarısını boş geçirmektense, en alt seviyedeki insanlardan en üst seviyedekine kadar herkese hitap etmeyi tercih eder full çeker sürümden kazanırım
Böyle olursa işim sürekli canlı kalır.
Oyunda ayni şekilde... Herkesin emeği değerli olur ve denge bozulmaz.

Kısacası, benim için önemli olan herkesin oyundan keyif alabilmesi ve yatırımımın kısa sürede çöp olmaması.
Gerçek başarı, herkesin içinde yer alabildiği bir oyunda kazanılır.
hadi sen tek kişisin stevoid vardı çoğu kişi hatırlıyordur. O adamlar belki de xacsye en çok para yatıran clandı.
Deuswault kaç tane vs turnuvası kazandılar. Onlarda gitti.
1299 dan beri mele oynayan singlepounch xacsde 3 server boyunca cswyi kimseye vermedi neden mage oynamaya başladı bunlar. Bu adamlar oyuna 4 clan başlıyordu. Şimdi 8 kişi
Genelkurmay mesela csw almak için bi ara 7-8 clanla csw girdi bu adamlar.
Pvplerin en sağlam asas clanlarından biri Hi clanı berserk warrior xacsye geldiği anda bıraktı.
Daha onlarca clan sayarım. Bu şekilde devam ederse user azalmaya devam edecek. 20xx den farkı talismandı o da geldi fark kalmadı. Tek fark clientin piyasadaki bütün serverlardan iyi olması.
6 yıldır bütün xacs serverlarda oynadım galiba benim de son olacak.

Son düzenleme:
Geri