Theme editor

Talisman / Persks / Parşomen Vb... Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Talismanın hiç olmaması gerekir ayrı bir konu ama koyulup da %10 damage artışından fazlasını vermesi açık söylemek gerekirse paranın peşinde koşmaktan ibarettir. MMORPG'nin de bir adabı var. Alt yapı desteği verdiğiniz bir önceki serverda bulunan tılsımın bugüne kadar KO tarihinde bir benzeri dahi yok. Öyle bir özellik donanımı akılsızlıktır. Zaten MYKO olarak adlandırdığımız oyuna 83 capteki her şeyi getirdik bir de üstüne tılsım getiriyoruz. Yetmiyor 83 cap serverdaki tılsımın 10 katını yapıyoruz. Konusu açılmışken biraz daha açayım konuyu. xACS serverlarında eskiden çok daha fazla pk atan oyuncu olurdu. Özellikle çok daha fazla mele oyuncu olurdu. Son birkaç senedir hem pk atan oyuncu az hem de mele sayısı az. Bunun sebebi çok açık. Unique item buffları, perksler enchantlar oyunda sadece iki sınıfın var olmasına yol açıyor. Biri üst kesim diğeri alt kesim. Orta kesim xACS serverlarında eskisi gibi barınamıyor. Eskisi gibi oynamıyor da. Aksini iddia edebilirsiniz ancak durum bu ne yazık ki. Perks ve enchatın üstüne bir de tılsım garabetini getirdiğinizde zaten halihazırda böldüğünüz useri daha da üst ve alt kesim olarak bölersiniz. Eski ihtişamlı xACS serverlarının özelimini userler çekiyor. Siz çekiyor musunuz bilmiyorum. Eğer çekiyorsanız; oyunu, orta kesimin ezik kalmadan oynayabileceği bir hale büründürmeniz gerekir; tılsım getirmeniz değil. Çok basitçe bir hesapla: Oyuna 20 bin 30 bin TL atıp keyif yapmak isteyen nice insanlar var ancak bunu eskisi gibi yapmıyorlar. Neden yapmıyorlar? Çünkü oyuna 30 bin TL yatırdığında üst kesimle arasındaki makas o kadar fazla ki rekabet etme şansı yok. İyi oynamak, biraz daha para yatırmak vs. bunları kurtarabilecek şeyler değil. Sadece 500 bin TL yatıran insanlara yönelik yenilikler getirmek yerine her serverınıza 30 bin 50 bin tl yatıran insanlara yönelik yenilikler getirin. Bu şekilde hem eski ihtişamınızı geri kazanırsınız hem de kazancınız artar. Zira orta kesim olarak nitelendirebileceğimiz bu kesim azımsanamayacak kadar fazla. Umarım anlaşılmışımdır. İyi çalışmalar.
+999

🎯 Herkese Hitap Eden Oyun Daha Değerlidir

Öncelikle hayırlı olsun.
Burada çoğumuz birbirimizi az çok tanıyoruz; kimimiz gerçek hayattan, kimimiz oyun içindeki isimlerden.

Talisman’ın en üst seviyelerine kolayca ulaşabilecek biri olarak açıkça söylüyorum: Ben talisman istemiyorum.

Neden mi?
Ben bir işletmeciyim, kendi işimden örnek vereyim.
Sadece zenginlere hitap eden lüks bir yer açıp günün yarısını boş geçirmektense, en alt seviyedeki insanlardan en üst seviyedekine kadar herkese hitap etmeyi tercih eder full çeker sürümden kazanırım
Böyle olursa işim sürekli canlı kalır.
Oyunda ayni şekilde... Herkesin emeği değerli olur ve denge bozulmaz.

Kısacası, benim için önemli olan herkesin oyundan keyif alabilmesi ve yatırımımın kısa sürede çöp olmaması.
Gerçek başarı, herkesin içinde yer alabildiği bir oyunda kazanılır.
+1 tam olarak bahsettiğime güzel bir örnek.

Öncelikle hayırlı olsun.
Burada çoğumuz birbirimizi az çok tanıyoruz; kimimiz gerçek hayattan, kimimiz oyun içindeki isimlerden.

Talisman’ın en üst seviyelerine kolayca ulaşabilecek biri olarak açıkça söylüyorum: Ben talisman istemiyorum.

Neden mi?
Sadece zenginlere hitap eden lüks bir yer açıp günün yarısını boş geçirmektense, en alt seviyedeki insanlardan en üst seviyedekine kadar herkese hitap etmeyi tercih eder full çeker sürümden kazanırım

Kısacası, benim için önemli olan herkesin oyundan keyif alabilmesi ve yatırımımın kısa sürede çöp olmaması.
hadi sen tek kişisin stevoid vardı çoğu kişi hatırlıyordur. O adamlar belki de xacsye en çok para yatıran clandı.
Deuswault kaç tane vs turnuvası kazandılar. Onlarda gitti.
1299 dan beri mele oynayan singlepounch xacsde 3 server boyunca cswyi kimseye vermedi neden mage oynamaya başladı bunlar. Bu adamlar oyuna 4 clan başlıyordu. Şimdi 8 kişi
Genelkurmay mesela csw almak için bi ara 7-8 clanla csw girdi bu adamlar.
Pvplerin en sağlam asas clanlarından biri Hi clanı berserk warrior xacsye geldiği anda bıraktı.
Daha onlarca clan sayarım. Bu şekilde devam ederse user azalmaya devam edecek. 20xx den farkı talismandı o da geldi fark kalmadı. Tek fark clientin piyasadaki bütün serverlardan iyi olması.
6 yıldır bütün xacs serverlarda oynadım galiba benim de son olacak.

Son düzenleme:
Thread owner

Öncelikle hayırlı olsun.

Neden mi?

Yaşa ibo

Tek bir cümle ile anlatmak istiyorum.
Eski myko'da perks, enchant , tılsım , Bowl ışınlanma, bunların hiç biri yoktur , açıkçası yaptığımız pk videolarınida göz önünde bulundurursak, ( Eski XACS ) özledik diyebiliriz, iyi günler.

Bu arada evet ya bowl ışınlanma nedir. Herkes birbirine tek attığı için hızlıca ışınlan öl git gel mekaniği. Multi charlar için hızlıca questler yapılsın diye amaç bu gibi.

Bu arada evet ya bowl ışınlanma nedir. Herkes birbirine tek attığı için hızlıca ışınlan öl git gel mekaniği. Multi charlar için hızlıca questler yapılsın diye amaç bu gibi.
bowl ışınlanma kesinlikle olmamalı, oyunun kurallarına aykırı, DM haritası acılsın cz yerine daha mantıklı :D

Öncelikle hayırlı olsun.

Neden mi?

kesinlikle katılıyorum

https://euroknightonline.net/konular/personal-cape-symbol-hakkinda-bireysel-pelerin-sembol.474/

Perks, enchant ve tılsımdan bahsederken bambaşka bir büyük yeniliği es geçmişiz. "Personal Cape" :). Bunu bir yenilik olarak sunmak abes çünkü oyuncu taraflı hiçbir getirisi bulunmuyor aynı tılsım gibi. Bir şey getirirsiniz oyuncular bundan keyif alırlar; ancak burada o söz konusu değil. İnsanlar zaten clan pelerini için büyük clanlara kendini atmaya çalışıyor. Bir de personal cape alacaklar. Detay detay detay... Starter paket 2000 TL Bakiye diyeceksiniz ancak bunun sonunda full pus olabilmek için 4000 TL bakiye gerekecek insanlara. Dürüst olmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir kez daha ve son kez söylüyorum ki oyuna yaptığınız eklentiler oyuncuyu gereksiz detaya boğan, oyuncuya hiçbir fayda sağlamayan şeyler. Nihayetinde oyun sizin oyununuz. Son karar da sizin. Oyuncuların ne denli şikayet ettiğini fark edersiniz umarım. Bu konunun başından itibaren konu içerisinde mesaj yazan, yazılan mesajları beğenen kişiler xACS'nin düzenli oyuncuları. Herkes tarafından bilinen insanlar. Bu kadar insan bir şeyden şikayet ediyorsa gerçekten bir sorun var demektir.

15 yıldır pvp oynayan birisi olarak diyebileceğim tek bir şey var. "Efsane Yenilik" adı altında getirilen talisman, personal cape, tattoo falan filan tamamı server sahiplerinin "en kısa sürede nasıl daha fazla para kazanırız" stratejisinden başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden bunların silineceğine ihtimal vermiyorum. Bir ümit işte...

Thread owner
15 yıldır pvp oynayan birisi olarak diyebileceğim tek bir şey var. "Efsane Yenilik" adı altında getirilen talisman, personal cape, tattoo falan filan tamamı server sahiplerinin "en kısa sürede nasıl daha fazla para kazanırız" stratejisinden başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden bunların silineceğine ihtimal vermiyorum. Bir ümit işte...
Silinmese bile özelliklerinde düşürülebilecek ne kadar özellik varsa düşürülmeli bence. Cape , tatto, talisman

talisman step step gelecek. ve +15 Talisman durumu aşağıdaki gibidir. büyütmenize gerek yok bence arkadaşlar.

1762477409581.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Legionnaire
Özelliklerinin nerflenip ayrıca step by step gitmesi güzel. Eğer illa ki bunlar olacaksa; perks ve enchantla birlikte hepsinin step by step gitmesi oyuncu açısından daha iyi olur. Yani perks de bir anda fullenemesin, zaman içerisinde fullensin ki herkes tarafından görece daha ulaşılabilir olsun. Enchant materyallerini sanırım cr ve etkinlikten gelen tokenlara koymuşsunuz. Bu da oyuncu tarafından daha ulaşılabilir olmasını bir nebze daha sağlar. Farm atanın bu materyalleri kasmasındansa pk atanın kasması daha iyi. Bir ekleme daha yapmak istiyorum. Eleştirsek, olmasa daha iyi olur desek de sonuçta bunlar oyunda artık var. Bahsettiklerim tattoo, peri, personal cape. Eğer bunlar pusta olacaksa starter paketin güncellenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ya da ismi farklı olan başka bir paketin eklenmesi. Oyuna başlayan herkes bu pusu çekiyor neredeyse. Hepsini tek tek çekmektense bir paket yapılsa ve bu paketin içerisinde peri, tattoo, cape vs. olsa oyuncu için de daha iyi olur. Bakiyesi de örneğin bu 3 pusun toplamından 200 300 bakiye az olur. O zaman herkes direkt olarak onu çeker. Çekmeyen için de bir nevi teşvik olur. İyi olabilir kanaatindeyim.

görüyorum ki p2w para babaları damlamış konuya akıl veriyorlar bir de :) hey gidi günler hey. legi ciğim 'büyütmenize gerek yok' dediğin her adımdan sonra alt f4 ü koymuşumdur. siz bir kere eslant boss respawn olayını bitirmişsiniz. kekuri ring drop sadece cz de falan , değişik değişik işler. tattoo-talisman-perks-pelerin bonus bunlardan hiç bahsetmiyorum bile. hayırlısı olsun bakalım..

Konu içeriği ile yakından ilgilendim tek tek bütün arkadaşların yorumlarını okudum ve izledim.

Mantıklı bulmadığım tek gerçek makas farkı. oyuna bare siyaset sokmayın orta sınıf insaları geri kazanmak için elinizden geleni yapın. xAcs alt yapısında yıllardır oynamayan bir cok user clan var bunların sebebleri hergecen gün eklenen yenilikler ve bu yenilikler highline seviyede olması oyunun gidişatını bozuyor. evet sürdürebilirlik gerekli sistemin dönmesi gerekli onca insan emek verip oyunu bi noktaya taşıyorlar. ama atladıkları gerçek oyuncu profilleri aşağı yukarı burdaki ana user 10 yıldır birbirini dolaylı yoldan bilir. oyunun ana kriteri para kazanmak olmamalı iki taraflı oyunun ana kriteri sürdürebilirlik olmalı. öncelllik her zaman karakterin dengeli ve seviyeli artması ve yapıcı şekilde sürdürebilirliğin sağlanması bunun için eklentiler olabilir ama daha önceki denemeler gibi highline olmamalı olabildiğince eklentiler az destek vermeli bunla alakalı gerekli çalışmalara önem verilirse oyun sürdürebilirliğini koruyabilir. Herkese sevgiler selamlar.

Geri