Theme editor

Tirnakyediren Nickli DOLANRICI

dodo3417

Kayıtlı Üye
Thread owner
06.12.2025 tarihinde tirnakyediren ID#510 düşen skeleton belt itemi satılmadı bizde ucuza verdik diye söyleyip itemi TL ile değil, GB ile satılmış ( GM ) Arkadaşın detaylı log bakımından sonra anlaşılmıştır. sattığı alttaki fotoğraflarla kanıtıdır oyuncu HIRSIZDIR DİKKAT EDİN !!
Nicki ge.en komiser arkadaş old skeleton belt düzlemenin masrafını konuşmada yazıyo bende konuyu ona anlatıyorum.
Sonrasında itemin GB ile kanıtlıyorum
Şuan Oyuncu SAVAGE Clanında ve NEWREXXXXXX ile arkadaş ortaklaşa itemi satıp bölüştüklerini düşünüyorum.
2025-12-06 17-15-14-585_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-25-20-356_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-25-32-818_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-25-41-710_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-26-06-744_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-26-19-378_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-26-28-53_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-26-36-869_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-26-46-383_DIRTYX.webp
2025-12-13 19-26-50-291_DIRTYX.webp

Ekli dosyalar

• 2025-12-13 19-27-06-144_DIRTYX.webp
    2025-12-13 19-27-06-144_DIRTYX.webp
    410,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 2025-12-13 19-27-15-365_DIRTYX.webp
    2025-12-13 19-27-15-365_DIRTYX.webp
    412,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 2025-12-13 19-27-21-174_DIRTYX.webp
    2025-12-13 19-27-21-174_DIRTYX.webp
    406,3 KB · Görüntüleme: 54
Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş olsun. maalesef böyle üç kağıtçı çok. Allah gözlerini doyursun.

evet tirnakyediren isimli şahıs dolanıdırıcıdır düz ske beltı sattıgını ve ptde bulunanlara dalga gecer gibi 40m pay verecegını soylemısıtir :D
kendısını bu oyunda insanları dolandırmanın yalan söylemenın basit bir şey oldugunu dusunuyor ama bilmiyor kat kat fazlası ondan cıkacak hemde gercek hayatında :)

Thread owner
SAVAGE CLANI BAŞKANI KANSU'NUN BİR YANLIŞI YOKTUR ADAM CLANA PARA VERİP GİRMİŞ BÜTÜN CLAN VE ÜYELERİNİ AYNI KEFEYE KOYMAYALIM ONUN İÇİNDE AÇIKLAMA YAPMAK İSTEDİM.

İtemi tl ile satmadım gb ile sattım yanlış bilgi vermiş sana gm kendısıylede konuştum .
Ve hırsızlık birşey yapmadım cr pt kurdum seni ptye aldım cr ni yap diye üstüne pay veriyorum onuda beğenmeyip gelip burda konu açıyorsun okadar yüzsüzsün, itemi alıp kimseye pay vermeyebilirdim ki newrex sürekli oynadığım arkadaş ona tam pay verdim . Kimseylede itemi bölüşmedim millete ve clana iftira atma. ! pm atan herkese pay verdim.

öncelikle herkeze pay vermedin mesela benim payım nerede ? bir diğer konu ise cr için topladın partyı dogru sende cr nı yaptın bizde evt cs cıktı ve sen kutuları sadece party baskanına gıtsın muhabbetını sectin item cıktıktan sonrada herkeze payını verecegını soyledın yani bu işleri 1 hafta olmus sesin cıkmamiş buraya konu acınca arkadaş kendını temize cıkarmaya calışma 1 hafta önce o ske beltin degeri neydi 40m pay verecekmiş :D bana onuda yazmadın ki eminim o partyden almayan bir tek biz degılızdir payı

Son düzenleme:
3 kişi almamıs eminim sadece bu kendı ve arkadaşı oldugu için ne NEWREXXXXXX le paylasmıs yukarda
İtemi tl ile satmadım gb ile sattım yanlış bilgi vermiş sana gm kendısıylede konuştum .
Ve hırsızlık birşey yapmadım cr pt kurdum seni ptye aldım cr ni yap diye üstüne pay veriyorum onuda beğenmeyip gelip burda konu açıyorsun okadar yüzsüzsün, itemi alıp kimseye pay vermeyebilirdim ki newrex sürekli oynadığım arkadaş ona tam pay verdim . Kimseylede itemi bölüşmedim millete ve clana iftira atma. ! pm atan herkese pay verdim.
neden o bizden daha mı cok vurdu yanı bırak bu işleri hacım ya karakter belii 40m demişsin adama bana yazmadın bile @EdwinVanCLEEF almamıs ben almadım konuyu acan arkadas almadı dıger elemanlarda almamıstır konuyu gorunce beli olacak sen pay my vermedın kımseye onu tl ile okuttun orası belli o ske beltı cıkardıgımızda en az ölüsü 20 gb di çakallık yapma

3 kişi almamıs eminim sadece bu kendı ve arkadaşı oldugu için ne NEWREXXXXXX le paylasmıs

NEWREXXXXXX neden o bizden daha mı cok atak yaptı yada vurdu :D yanı bırak bu işleri hacım ya karakter belii 40m demişsin adama bana yazmadın bile @EdwinVanCLEEF almamıs ben almadım konuyu acan arkadas almadı dıger elemanlarda almamıstır konuyu gorunce beli olacak sen pay my vermedın kımseye onu tl ile okuttun orası belli o ske beltı cıkardıgımızda en az ölüsü 20 gb di yani gevşeklik yapmaya gerek yok suan bıle old ke belt 4 . 5 gb arası

Drop 8 kişiyle düşürüldüyse, pay da 8’e bölünür. Bu konu kişisel inisiyatife bağlı değil maalesef; payın 8’e eşit şekilde bölünmesi gerekir. “Ona 40 M vereyim, buna 400 M vereyim” gibi bir uygulama bizim oynadığımız oyunda yok.

Düz ske belt düşüp 40 M pay dağıtıldığını ve bunun savunulduğunu ilk defa görüyorum. Ben dışarıdan biri olarak konuşuyorum; CR’de toplama party kurduğumda, düşen bakirrayı bile pay ettim. Hatta 7clandan oyuncu olup arada 1 tane dışarıdan biri varsa, yanlış anlaşılma olmasın diye öncelikle dışarıdaki oyuncuya pay verilir.

Durum bana garip geldi açıkçası. Ona göre hareket ederiz, arkadaşla bir problemimiz yok. Bu nickle ilk defa giriyor sanırım; eğer farklı bir nicki varsa söylerseniz, ona göre önlem alırız.

Ayrıca sattığınız adam arkadaşınızmış. Arkadaşınız ise itemi aynı fiyata geri alabilirsiniz sonuç olarak arkadaşlar durumdan memnun değiller. 5 GB'ye itemi kendisi almayı da teklif etmiş. Üç kağıtçılığın lüzumu yok.

evet arkadaslar düz ske beltten verdigi pay 40m :D :D yani 8 kişi ptde 320m yapar old ske belt 5 gb iken düz ske 320m öyle düşünün :) karaktersizlikte bir numara

yazık bu tarz insanları partyde bulundurmayın serverda gördüğünüz yerde sövün o clandan atılmalı yakısmıyor

Thread owner
Drop 8 kişiyle düşürüldüyse, pay da 8’e bölünür. Bu konu kişisel inisiyatife bağlı değil maalesef; payın 8’e eşit şekilde bölünmesi gerekir. “Ona 40 M vereyim, buna 400 M vereyim” gibi bir uygulama bizim oynadığımız oyunda yok.

Düz ske belt düşüp 40 M pay dağıtıldığını ve bunun savunulduğunu ilk defa görüyorum. Ben dışarıdan biri olarak konuşuyorum; CR’de toplama party kurduğumda, düşen bakirrayı bile pay ettim. Hatta 7clandan oyuncu olup arada 1 tane dışarıdan biri varsa, yanlış anlaşılma olmasın diye öncelikle dışarıdaki oyuncuya pay verilir.

Durum bana garip geldi açıkçası. Ona göre hareket ederiz, arkadaşla bir problemimiz yok. Bu nickle ilk defa giriyor sanırım; eğer farklı bir nicki varsa söylerseniz, ona göre önlem alırız.

Ayrıca sattığınız adam arkadaşınızmış. Arkadaşınız ise itemi aynı fiyata geri alabilirsiniz sonuç olarak arkadaşlar durumdan memnun değiller. 5 GB'ye itemi kendisi almayı da teklif etmiş. Üç kağıtçılığın lüzumu yok.
bunlar çakal olmuş kral

Geri