Theme editor

Duyuru Sponsorlu Yayıncı & İçerik Üreticisi Başvuru Detayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar Yeni xacs serverimiz hepimize hayırlı olsun. Allstarz mage ekibi olarak her zaman ki gibi biz de burdayız. Ağırlıklı olarak mage PK icerikleri ekleyecegim.

Youtube: www.youtube.com/@byshuf

Discort: umitdogan87

Euko full time HD yayın Haftalık 4 videos YouTube Euko içeriği,
Yayın kanal linkleri

YouTube

Kick

Tiktok
ayayorgi.pvp

(3 platform eş zamanlı restream full HD kameralı yayın + hafta içi 4 video içeriği YouTube )

Discord iletişim: ayayorgicomeback

eLu
hayırlı olsun yepyeni mükemmel bir xacs tekrar bizimle. emeği geçen herkese teşekkürler. İçerik üretiyorum ve kickde yayın yapmak için hazırım.

Discord: gonzi61

Merhaba arkadaşlar, Hepimize hayırlı olmasını diliyorum.
Youtube içerik Üreticisi
www.youtube.com/@SERXUBUN
Discord= SERXUBUN
Bu serüvende yeni olduğumu bilip daha tecrübeli tüm arkadaşlarımın fikirlerini rica ediyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Herkese yeni macera hayırlı olsun.

İlk xacsden beri her serverda oynadım, 8v8 pt vs/1v1 asas final oynadım daha önce. Rekabetci şekilde oyunun her alanında var oluyorum genelde.
Aktif Cz Farm - Farm charlarıyla afk Farm - Tüm etkinlikler - Prime Time Cr Event Pkları.

Halihazırda xacs için ürettiğim pk videoları bulunan youtube kanalımdan içerik üretmeyi planlıyorum.

Nick: F1asc0

bu da son pk videomuzdu...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
Sponsorlu Yayıncı:https://kick.com/yusuffbeyy
Discord:
yusufbey_.
Merhaba, Sponsor yayıncı başvurusu yapmak istiyorum.
Video kurallarını ve ödeme şartlarını okudum, uygun yayınlar hazırlayabilirim.
Sesli, kameralı düzenli ve 5-6 Saat üzerindeki canlı yayınlarda katkı sağlamayı planlıyorum.
Discord üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri