Theme editor

SATI VS MMEERRMMII

SATIII

Kayıtlı Üye
Thread owner
Karşı tarafın küfürlü PM’ine cevaben anlaşmalı vs atılmıştır. Server’ın tartışmasız en sağlam karakteridir; dengeyi sağlamak için yalnızca Talia tercih edilmiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Vs yi benim attığımı biliyorsun amaç belli , 200 kere kestigim b0t 2 3 video atmış acizlik üst safhada. Talia ve dd cap 63 dd alıyorsun şu şekilde bile vs 1-1 bıraktım zaman kaybısın mage karakteri ile 2 v 1 yiyince foton gitti. Benim olduğum yerde adım atmanız imkansız öyle bowldayim deme ile olmuyo karı kılıklı satı xD
Dn: Laptop ile video alamıyorum.

Thread owner
Sürekli başkalarının charları üzerinden polemik üretme sebebini merak ediyorum. Kendi charın yok mu, yoksa alışkanlık mı bu? Video çekecek bilgisayarın bile yok, ama milyonluk chara girip TOKAT yiyorsun. Bir de foruma ağlıyorsun. BATUARENA serverin en sağlam charıydı kesildin, şimdi de MERMII. Daha neyin açıklaması bu? Neyse, balini çekip yine sahneye çıkmışsın. Unutma, bir gün sana char vermediklerinde bu oyundan otomatik olarak silinmiş olacaksın. Biz ne sizin gibi başkasının charına girebilmek için sakso çekeriz ne de para için ittifak yaparız. Bu değişmeyecek bir kaide. Aynı benim seni az itemle tokatlamam gibi. Sana değişecek bişey de söyliyim. Bir gün o itemler de kurtarmayacak sizi. O günler gelince tekrar konuşuruz.

Çarda kim var bilmiyorum; sahibi mi, pokelerden biri mi ama büyük bir rezillik. Çarda kim varsa, Ezel’in kör annesi Meliha gelse o bile bpyi keser.

Oyunda pokemunluk yasaklansa doner ekmek parasına car dızemıcek adamlar milyonluk carlara girip 10klık cara kesilince gelip hala foruma yorum atma yüzünde bulunabiliyor mesela ilginç bi platform xd

Fazla merak g*te yrk demişler aslan fazla merak etme agzına almaya devam et şimdilik , Az item falan filan hikaye istedigin itemi koy server ın asas sorunsalı taliadır normalde ws de takılmaz dediğim gibi o talia ile bile 200 ün üstünde press ok basmışlıgın var. 2 3 kişilk ekibin ile anca eslant dönersin gb satarsın çarın itemleri falan az dersin bahane bitmez. Her zaman ki gibi hayallerinle yaşamaya devam et ben gerçeklerle skp geçiyorum.

bahanen bitmiyor bize karşı kazandığın herhangi bir savaş olamaz dediğim gibi server ın asas sorunsalı tamamen spike ile 1500 dmg cıkarsa zaman kaybı olursun benim için , kıskançlıktan salyaların akıyor basar geçerim yallah eslant a cz çıkmak eslant ta genie farm ı atmaya benzemez agız kokundan gb satmayıp çarlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Thread owner
Biz sana bir açıklama yapmadık ki :D sen neyin tinerini çektin yine? gerçi senin paran tinere de yetmez çakmak gazı falan ayarlayalım sana. Charlarınızı güçlendirin yazmışsın da senin daha çarın yok. Muhattap olacağımız bir char bile yokki karşımızda hangisi boşsa ona giriyon xd Şifreler değişince de pazar çarıyla pm atarsın sadece. Sana daha cevap verilmeyecek bu postu meşgul etme daha fazla. Basın açıklaması yapıyor sanki hıyar. Kimsenin umrunda değilsin. O charda sen varsın ya da bi başkası var çok da önemli değil. Kendini bu kadar önemseme tinerci. Şaplak yediğin videolar youtubede mevcut. Hayal gücünün ötesine git biraz. Kendine bi bilgisayar al da pokemoncuk video çek lazım olur bugün yarın. Tiner çekmekten bütçe ayıramadınmı bilgisayara ah kıyamam. Hadi yallah daha cevap yok.

Geri