Theme editor

Pus Boost ve Güncellemelerin Hesaplamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leomefisto

Kayıtlı Üye
Thread owner
Merhaba,
gerçekten üşenmedim ve bu hesaplamaları yaptım çünkü bir şeylerin değiştiğini hissedip keyifle oyun oynayabileceğiz sanırım bu sefer diyip daha server açılmadan forumda takılıyoruz, test sunucusun bekliyoruz ama durum bu.

Starter paket > 2000₺
Auto mining > 1500₺
Personal cape > 750₺
+3 Tatto ( Tekten geçtiğini varsayıyorum) > 3600₺
+3 Dual Pathos ( Tekten geçtiğini varsayıyorum) > 4800₺
+3 Nereids ( Tekten geçtiğini varsayıyorum) > 4600₺
+3 Valkyrie set( Tekten geçtiğini varsayıyorum) > 4500₺
22 bin bakiye( oyun içi exp kağıdı ıvır zıvır saymıyorum.)

Bu upgrade itemlerden 2 tanesinin yandığını varsayalım(bence gayet iyimser bir oran daha fazlası olur.) tekrardan basalım + 9k bakiye
kabaca bir charın pusu 30 BİN BAKİYE.
oyun içi ıvır zıvır mana exp kağıdı vs. derken 40 bin bakiye

kardeşim upgrade yapmak zorunda mısın yapma?
yapmadığın durumda aradaki sadece ve sadece exp yüzde farkına bakalım.

%30 x 2 Valkyrie (%60)
%50 x 2 Pathos (%100)
%200 Nereids
%50 Tattoo
Evet bu expler üst üste binmiyor ham gelen expe uygulanıyor vs.
Ama aradaki uçurumun ham xp üzerinden bile olsa %400- 500 bandında olduğu gerçek.
Hp,Mp, ap , stat bonuslardan bahsetmiyorum bile orasını hesaplamak bile istemedim.
Ortalama yatırım yapan insanlarda keyif alacak oyuna uyum sağlayacak diye diye yayınlarda özellikle vurgularkenpus boostundaki bu uçurum çok ironik.

Noktasına kadar katılıyorum Durumu çok güzel bir şekilde açıklamış arkadaş 👏

sadece cospre upgrade görmüştüm, bunlar ne asahahaha. bu bir ölümü gösterip sıtmaya razı etme işi. bir şeyler gelecek, bunlar gidecek. muhtemelen oto mining ile mattock bize miras kalacak

Nasıl olsa kimsenin sesi çıkmıyor diye her güncellemede extra pus itemi gele gele böyle oldu. Hepmizde kuzu kuzu oynamaya devam ediyoruz

Merhaba. Konu güzel bir yere değinmiş ancak hesaplama hatanız mevcut. Tattoo, peri vb. pus itemlerini upgrade yapmak için 3er tane gerekiyor her seviyede. Yani bir tattooyu seviye 3 yapmak için 16k bakiye, bir periyi seviye 3 yapmak için ise 200.000 KC gerekiyor. İsteyen yapmayabilir denebilir tabii gmler tarafından bu duruma. Ya da oyun içerisinden rahatlıkla yapabilirsiniz xD Evet hangi gm arkadaş "oyunumuzda pk atarak bir tattoo için 16k bakiye ve bir peri için 200.000 KC'ye rahatlıkla erişebilirsiniz" diyerek konu kilitlenecek merakla bekliyorum. Daha önceki konularda da belirttiğim gibi her şeyin bir adabı var arkadaşlar. İsteyen yapar isteyen yapmaz diyerek böyle bir şeyi meşrulaştıramazsınız. Oyun içerisinden de bunların yapılamayacağını herkes biliyor. Kimse dün başlamadı burada oyuna. İtemi hiç hesaba katmadan bir charın full pus olması için 100 bin bakiye yetmez şu an bu serverda. Yeter diyen varsa buyursun gelsin hesaplasın.

Üşenmedim hesapladım. Öncelikle özür diliyorum. 100 bin bakiye yetmez demiştim ancak 100 bin bakiye yetiyor. Hesap şu şekilde:
Starter Paket = 2000 Bakiye

Auto Mining = 1500 Bakiye

Lunar Tattoo sv.3 = 16.200 Bakiye

Nimbus Tattoo sv.3 = 16.200 Bakiye

Personal Cape Voucher = 750 Bakiye

Krowaz Armor sv.3 = 13.500 Bakiye

Krowaz Helmet sv.3 = 13.500 Bakiye

Nereids Voucher sv.3 = 202.500 KC

Alseids Voucher sv.3 = 135.000 KC

Dual Pathos Glove sv.3 = 205.200 KC (Nereids, Alseids ve Pathosların toplam KCsinin bakiye karşılığı da 25.000 Bakiye)

Toplamda full pus başlamak için gerekli bakiye 88.650. Yine de 100.000 bakiye ile girmekte fayda var üstü de lazım olur. İyi forumlar. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Abicim oyunu yapıyorsunuz güzel hoş emekte veriyorsunuz ama yani bunca insan bunca clan bu konudan şikayetçi bu bostlama step step gelemsi gerekirken baştan hepsini yapmak diğer söylemlerle çakışmıyormu bir sürü clan bu konu hakkında şikayetçi bunlar üzerine biraz ilgi arkadaşlar ve abiler.... yani bi yerden okey deyip başka yerden insanların fikirlerini hiçe saymayın lütfen! @Legionnaire @ARES @Pugna

@MINIKUEEE
Bu bahsedilen şeyler step by step gelse de oyuncuların tamamına yakını bunları yapamaz. Sorun step by step gelmesi veya gelmemesi değil direkt olarak bunların var olması. 88.650 bakiyelik bir full pus maliyetine kaç kişi ulaşacak hızlı değil de yavaş gelse bile?

@MINIKUEEE
Bu bahsedilen şeyler step by step gelse de oyuncuların tamamına yakını bunları yapamaz. Sorun step by step gelmesi veya gelmemesi değil direkt olarak bunların var olması. 88.650 bakiyelik bir full pus maliyetine kaç kişi ulaşacak hızlı değil de yavaş gelse bile?
dostum bunun cevabı bende değil yetkililer'de nasıl bi mantıkla bu işin yürümesini gerektiğini açıklamaları gerekli. 88.650 bakiyeyi kaç kişi alabilir kaç kişi bu sistemle yürüyebilir.
işin finalinde Düngeceki açıklamalardan sonra herkes konuya fitne ile yaklaşıp birbirini kışkırtıcak matematiğe vurduğunda hakklı bi gerekçe bulunmuyor günün şartlarında ortalama 15-20 bin yatıran adamların sadece yatırımıyla kaldığı 1 ay içinde belirlenicek konuyu clanlara sorduğumuzda herkes olmicak tepkiler veriyor ve olmicak tepkileri burda açıklayınca. kötü yorum. karalama kampanyası xAcs yönelik saldırı diye okunuyor. halbuki insanlar parayı kolay kazanmıyor tattoya yenilik walkry'e yenilik upgrade sistemi ne v1098x v1453x v22x v25x böyle bi matematik yok böyle bi yenilik yok.
bunu tecrübe etmeyi gerektircek hi bi anlamı yok bu eklenti bu toplumun anlıcağı bakış açısı soygun değilmi ? samimi ve içtenlikle cevap bekliyoruz

Son düzenleme:
boost işi kafadan ölü doğmuş bir iş. oto mining ile mattock aradan sıyrılsın diye ortaya atılmış olabilir ama oto maden mattock işi de onlar kadar saçma.

Arkadaşlar merhaba,
Yapılan tüm yorumları tek tek okudum. Eleştiriye kapalı değiliz, ancak bazı paylaşımlar yanlış bir algı oluşturuyor. Bu nedenle net bir açıklama yapmak istiyorum.

Son 48 saattir açılan konuların büyük bölümü cospre upgrade üzerine. Konuyu yanlış anlaşılmalara yer bırakmadan açıklayayım:

Cospre itemler, talisman sisteminde olduğu gibi step step ilerleyecek şekilde tasarlandı.
Bahsettiğiniz tüm cospre eşyalar ilk etapta Step 1 olarak başlayacak.

Bu ne anlama geliyor?
İlk etapta ortalığı "aleve verdiğiniz" eşyalar yalnızca 1 kez upgrade edilebilir olacak.
Zaman ilerledikçe oyun içi ekonomi şekillendiğinde ve bu eşyaların pazarda ya da hesaplarda birikme (şişme) durumu oluştuğunda Step 2 açılacak.
(Bunun sebebi, söz konusu itemlerin bolca elde edilen kutulardan (box) çıkması ve zamanla birikmesidir.)

Bununla birlikte şunu da özellikle belirtmek gerekiyor:
Bu tarz oyunlarda — sadece burada değil, tüm PvP ve MMORPG’lerde — para harcayan oyuncu her zaman daha hızlı ilerler.
Bu herkesin bildiği, tüm oyun türleri için geçerli bir gerçek.

Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına gerekli açıklamayı yaptım.
Bu nedenle konuyu burada kapatıyorum.
Yeni sorularınız olursa yeni bir konu açarak yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri