Theme editor

Boostlanacak İtemler , Mining Vs.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeS

Kayıtlı Üye
Thread owner
Arkadaslar Myko ile Light arası database olacaksa bu size cok kan kaybettirir. Mining'in user'a nasıl bir katkısı olacağını birisi acıklayabilir mi ?
Makası kapatalım derken aradaki fark makas değil başka bir şey oldu.
Pus itemlerinin yarısını upg edilebilir item yapmıssınız.
Talismanı kısın dedik ,kıstınız eyvallah da bu nedir abi ya?
Bir yerden kaşıkla verip kepçe ile alıyorsunuz.
Bir çok arkadaşın Wp'dan paylaşılan mesajlar da bu sekılde ki hiç bir yeniliğin database i bir katkısının olmadığı ve başlamayı düşünmediği yönünde.
Yenilik iyidir ama userı bıktırmadıkça.
Henüz daha database ortada yokken , bu sistemlerin tekrar gözden geçirilmesi şart.
Yazsam satır satır yazılır yeniliklere, eminim bir cok arkadas da benim yazmadığım detayları aşağıda dillendirir.
Geleneklerimize sahip çıkalım. Saygılar.
@Legionnaire @ARES @Pugna @Akira

Son düzenleme:
Arkadaslar Myko ile Light arası database olacaksa bu size cok kan kaybettirir. Mining'in user'a nasıl bir katkısı olacağını birisi acıklayabilir mi ?
Makası kapatalım derken aradaki fark makas değil başka bir şey oldu.
Pus itemlerinin yarısını upg edilebilir item yapmıssınız.
Talismanı kısın dedik ,kıstınız eyvallah da bu nedir abi ya?
Bir yerden kaşıkla verip kepçe ile alıyorsunuz.
Bir çok arkadaşın Wp'dan paylaşılan mesajlar da bu sekılde ki hiç bir yeniliğin database i bir katkısının olmadığı ve başlamayı düşünmediği yönünde.
Yenilik iyidir ama userı bıktırmadıkça.
Henüz daha database ortada yokken , bu sistemlerin tekrar gözden geçirilmesi şart.
Yazsam satır satır yazılır yeniliklere, eminim bir cok arkadas da benim yazmadığım detayları aşağıda dillendirir.
Geleneklerimize sahip çıkalım. Saygılar.
@Legionnaire @ARES @Pugna @Akira
Yenilik kesinlikle severiz ama yeniliklerin server a ve user a faydalı yada heyecan katıcı yenilikler olması lazm. Bu yenilikler genelde pustan ibaret bana birşey katmaktansa hepsini nasıl tamamlıycam diye düşündürüyor daha server başlamadan

Yenilik kesinlikle severiz ama yeniliklerin server a ve user a faydalı yada heyecan katıcı yenilikler olması lazm. Bu yenilikler genelde pustan ibaret bana birşey katmaktansa hepsini nasıl tamamlıycam diye düşündürüyor daha server başlamadan​

Yapılan yeniliklerin hepsi oyuncuya faydalı , heyecan katıcı , oyuncuların amaç edinebileceği yenilikler. Genelde pustan ibaret olan bir durum yok bunları sadece PUS'dan değil oyun içi pazardan da elde edebiliyorsunuz , satabiliyorsunuz.

Yenilikler

• Talisman of Courage (Coins ile elde edebileceğiniz item.)
  • Chaos Gate (Tokenlar ile elde edebilir içeride Eslant/CZ Bosslarını kesebilir tüm bossların droplarından birini elde edebilirsiniz. Half Chitin Shield dahil.)
  • Collection Race Token , Kill Token , Event Token (Oyun içerisindeki etkinliklerden elde edebilir Craftlayarak Item elde edebilirsiniz. Ibex / Crisis potion sadece buradan elde edilir.)
  • Parchment Sistemi (Oyun içi elde edebilir , kırdırarak High Class Item , Master Item gibi değerli eşyalar elde edebilirsiniz.)
  • Hepa Item (Itemlerinizi craftlayarak daha güçlü hale getirebilir , değerini artırabilirsiniz.)
  • Aurion's Sigil (Tokenlar ile elde edebilir karakterinizi güçlendirebilirsiniz.)

Yukarıdaki sarı yazılara tıklayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Thread owner
Ne Söylesek Boşşş, Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Yapılan yeniliklerin hepsi oyuncuya faydalı , heyecan katıcı , oyuncuların amaç edinebileceği yenilikler. Genelde pustan ibaret olan bir durum yok bunları sadece PUS'dan değil oyun içi pazardan da elde edebiliyorsunuz , satabiliyorsunuz.

Yenilikler

• Chaos Gate (Tokenlar ile elde edebilir içeride Eslant/CZ Bosslarını kesebilir tüm bossların droplarından birini elde edebilirsiniz. Half Chitin Shield dahil.)
  • Collection Race Token , Kill Token , Event Token (Oyun içerisindeki etkinliklerden elde edebilir Craftlayarak Item elde edebilirsiniz. Ibex / Crisis potion sadece buradan elde edilir.)
  • Parchment Sistemi (Oyun içi elde edebilir , kırdırarak High Class Item , Master Item gibi değerli eşyalar elde edebilirsiniz.)
  • Hepa Item (Itemlerinizi craftlayarak daha güçlü hale getirebilir , değerini artırabilirsiniz.)
  • Aurion's Sigil (Tokenlar ile elde edebilir karakterinizi güçlendirebilirsiniz.)

Gel beraber oynayalım. Paketini ben alcam gerisi sende hangisine yeteceksin görelim...
Biraz içerden bakmak lazim dışarıdan değil. Xacs xacs olduğundan beridir oynuyorum ilk defa şuraya bir database hakkinda yorum yaptım tepkimi koyuyorum

Yenilikler

Bu yenilikler evet oyuna faydalı ve çeşitlilik için güzel, bizim kastettiğimiz başlıkta da yazan mining, peri upgrade mattock valkyrie vb.
Mining e oyuna item ve gb sokması dışında ne gibi bir + sı var? Binlerce char mining ile gb nin fiyatı ilk gün 1000 tl iken 2nci gün 500 3gün 300 tl olcak. Tl ciler gb yi ucuzdan cekip charları fullerken emekci tayfayla arasndaki makas iyice acılacak. Peri upgrade +2 ye basmak icin 18 tane peri mi almamız gerekicek? Diyiceksiniz oyun icinden alırsnz pazarı olsun diye. Biz onları almaya calisirken tl ile alanlar fulleyecek.
Zaten yeterince farm slotu ve camp varken extra dan mattock charlarla giren gb ne olucak? Ks yok slot derdi yok mattockcular 24 saat farmlıycak.

Bu yenilikler evet oyuna faydalı ve çeşitlilik için güzel, bizim kastettiğimiz başlıkta da yazan mining, peri upgrade mattock valkyrie vb.
Mining e oyuna item ve gb sokması dışında ne gibi bir + sı var? Binlerce char mining ile gb nin fiyatı ilk gün 1000 tl iken 2nci gün 500 3gün 300 tl olcak. Tl ciler gb yi ucuzdan cekip charları fullerken emekci tayfayla arasndaki makas iyice acılacak. Peri upgrade +2 ye basmak icin 18 tane peri mi almamız gerekicek? Diyiceksiniz oyun icinden alırsnz pazarı olsun diye. Biz onları almaya calisirken tl ile alanlar fulleyecek.
Zaten yeterince farm slotu ve camp varken extra dan mattock charlarla giren gb ne olucak? Ks yok slot derdi yok mattockcular 24 saat farmlıycak.

Farmın önüne geçebilecek seviyede değil Mining. Betada testini yaparak karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

Pus boostu çok ayarsız olmuş KESİNLİKLE düzenlenmesi gerekiyor,
normal full pus çeken kişi 60 levele anca kasmışken full pusunu +3 çeken kişi 70 olur diye tahmin ediyorum,
detaylı hesaplamak gerekir aradaki uçurum çok enteresan.
Ortalama yatırım yapan insanlarda keyif alacak oyuna uyum sağlayacak diye diye yayınlarda özellikle vurgularken
pus boostundaki bu uçurum çok ironik olmuş :D

Yenilikler user iyiliği için değil server para kazanılsın diye yapılmış. Çoğu insanında pvpye bu kadar para yatırcak gücü yada mantığı yok. Bu yenilikler user getirmez kaybettirir

Thread owner
Gel beraber oynayalım. Paketini ben alcam gerisi sende hangisine yeteceksin görelim...
Biraz içerden bakmak lazim dışarıdan değil. Xacs xacs olduğundan beridir oynuyorum ilk defa şuraya bir database hakkinda yorum yaptım tepkimi koyuyorum
Bravo, vakit mi harcayalım , para mı , dediği gibi nereye yetişeceksin

Arkadaşlar merhaba,
Yapılan tüm yorumları tek tek okudum. Eleştiriye kapalı değiliz, ancak bazı paylaşımlar yanlış bir algı oluşturuyor. Bu nedenle net bir açıklama yapmak istiyorum.

Son 48 saattir açılan konuların büyük bölümü cospre upgrade üzerine. Konuyu yanlış anlaşılmalara yer bırakmadan açıklayayım:

Cospre itemler, talisman sisteminde olduğu gibi step step ilerleyecek şekilde tasarlandı.
Bahsettiğiniz tüm cospre eşyalar ilk etapta Step 1 olarak başlayacak.

Bu ne anlama geliyor?
İlk etapta ortalığı "aleve verdiğiniz" eşyalar yalnızca 1 kez upgrade edilebilir olacak.
Zaman ilerledikçe oyun içi ekonomi şekillendiğinde ve bu eşyaların pazarda ya da hesaplarda birikme (şişme) durumu oluştuğunda Step 2 açılacak.
(Bunun sebebi, söz konusu itemlerin bolca elde edilen kutulardan (box) çıkması ve zamanla birikmesidir.)

Bununla birlikte şunu da özellikle belirtmek gerekiyor:
Bu tarz oyunlarda — sadece burada değil, tüm PvP ve MMORPG’lerde — para harcayan oyuncu her zaman daha hızlı ilerler.
Bu herkesin bildiği, tüm oyun türleri için geçerli bir gerçek.

Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına gerekli açıklamayı yaptım.
Bu nedenle konuyu burada kapatıyorum.
Yeni sorularınız olursa yeni bir konu açarak yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri