Theme editor

Yenilikler Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrKai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrKai

Kayıtlı Üye
Thread owner
Tekrardan herkese merhabalar,

İlk olarak oyuna getirdiğiniz token ve cz için getirilen farm slotlarının çeşitliliği ile sistemi gerçekten alt tabakayı oyunda tutmak için kurduğunuzu görebiliyorum bunun için teşekkürler.
Bunu yaparak masterın ve high class item elde etmenin zorluğunu orta seviyeye çekerek alt tabakayı oyunda tutmak istiyorsunuz bence kesinlikle başarılı olacak.

İkinci olarak pus çeşitliliğinin çok fazlası olması;

1.Pus çeşitliliğini artırarak yapılan yenilikler doğrultusunda kazancınızı da arttırmak istiyorsunuz bana kalırsa oyuncu sayısında düşüş yaşatmaz.
2. Oyunda açılan farm charı sayısında ciddi azalmalar olur.
3. Farm charları daha az olacağı için gb fiyatı yüksek kalır. Bu Xacs için değerli bir şey.(Maden bunu olumsuz etkileyebilir)

Ve hepimiz biliyoruz ki bu oyuna başlayanların %80 lik bir kısmı minimum 4-5k bakiye ile başlıyorlar o yüzden charlarını başlangıç seviyesinde ufak farklar haricinde eşitleyebilirler.

Eleştireceğim ve ufak iyileştirmeler gereken konular şunlar olacak;

-Maden kesinlikle oyuna zarar verecek.(Oyuncuları czye çekmek ve gb kurunu yüksek tutup cebiniz yerine oyuncuları da beslemek istiyorsanız maden farmını kaldırmalısınız çünkü gerekirse genie farmı ile çalışırken de bir getiri elde edebiliyoruz)
-Hob goblin, Cardinal, Blood,Beast gibi slotlar solo oyuncular için nimettir bunların coinslerini kısmak yerine coinslerini ve çıkan yan bussları daha da arttırmalısınız çünkü oyuna getirdiğiniz çeşitlilikten etkilenip bu slotlar çöp slotlara dönüşecek.
-Bowl bosslarının bowl mafyalarının elinden kurtarmak için respawn sürelerinde bir değişikliğe gidilmesi bence oyun için çok daha sağlıklı olur ve itemlerin tek elden çıkmasını önleyebilirsiniz. Örnek verecek olursam tüm bosslar 10:00-10:30 arası 17:00-17:30 arası 01:00-01:30 arası çıkabilir ya da bu mantıksız geldiyse farklı bir şekilde de yapabilirsiniz tamamen basitçe verilmiş bir örnekti.

Benim düşüncelerim ve önerilerim bu şekildeydi okuduğunuz için teşekkürler.

Yazınınzın hepsini okudum tek cevap vereceğim konu pus çeşitliliği. Pus çeşitliliğinin artması iyi bişey fakat bunun bu kadar bakiyeye yönelik olması saçma. az once yüzeysel bir hesap yaptım başlangıçta ana karakterini fullemek istersen 12k bakiyeye denk geliyor(Yanlış hesap yapmış olabilirim doğrusunu biliyorsanız aydınlatabilirsiniz). 12k bakiye 1 ka raktertere basmak çokanlamsız.

Örnek: 3x nımbus tatto birleştirilnce seviye 1 tatto elde ediliyor. 1800 bakiyeye denk geliyor. Bu şekilde yapmak yerine örnek veriyorum nimbus tatto + 250 bakiye verilip seviye 1 elde edilse ilk etapda herkesin ulaşabileceği bosst şekli olabilir.

İyi forumlar iyi oyunlar.

Adamlar test edin diye server açıyor ödül dağıtıyorlar üstüne hala şu olmamış bu olmamış yahu oyundan daha master nasıl açılır level nasıl kasılır skill nasıl açılır görev nasıl yapılır diye soran adamlar konu açıp öneri sunar olmuş :D üstüne bir de şu pahalı bu pahalı diyorlar xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TAMAM EN İYİSİ SİZSİNİZ

2 güne master açamayan adamlar burda olmayan parasıyla ahkam keser olmuş :D

Merhaba, öneriler ve eleştirileriniz için teşekkürler.

• Yapılan bütün yenilikler, güncellemeler bundan önceki deneyimlerimize ve veri analizlerine göre yapılmıştır. PUS itemlerinin makası açmaması adına başlangıçta Lv.1'de sınırlı olacak herkes oyun içerisinde pazardan da elde ederek erişebilecektir bu itemlere.

• Maden farmı slot farmının önüne geçecek seviyede değil dolayısıyla bahsettiğiniz Hob Goblin , Beast , Blood Seeker gibi slotları çöp etmeyecek. (Test sunucuda kontrolünü sağlayabilirsiniz)

maden farmı slot farmının nasıl önüne geçemeyecek? adamlar 150 char sokuyor hocam, var mı 150 tane iyi para getiren slot? inanın bana ne düşünüyorsanız olmayacak, bir daha böyle bir db'yi oynamayacağız. hep beraber keyfini çıkaralım.

maden farmı slot farmının nasıl önüne geçemeyecek? adamlar 150 char sokuyor hocam, var mı 150 tane iyi para getiren slot? inanın bana ne düşünüyorsanız olmayacak, bir daha böyle bir db'yi oynamayacağız. hep beraber keyfini çıkaralım.
50 Bilgisayar , 25 Farklı IP'si var ise sokabilir. Bu kadar karakter ile maden yerine Genie farmı atarsa daha fazla gelir elde edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri