Theme editor

vpn'li slot mafyaları (350 charlı tengen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THEGREAT

Kayıtlı Üye
Thread owner
millete farm attırmayan 350 charlı hayatsız tipler yüzünden, gb fiyatları su gibi eriyor. VPN açıp yeşil burun adalarından oyununa bağlanan arkadaşlara bir çözüm lazım.

1- VPN YASAK OLMALI, PROXY VARSA EYVAHLAR OLSUN.
2- SUNUCU TÜRKİYEDE OLMALI, HERKES EŞİT PİNG ALMALI.
3- 1 PCDEN 3, 1 İP'DEN 6 CHAR SAÇMALIĞI SONA ERMELİ, AŞIRI GB KASTIRIP GBYİ ERİTECEĞİZ DİYE SERVERI ERİTİYORSUNUZ. (TILSIM, PERKS VB.)

• Like
Tepkiler: ryu
Sırf şu konuya yorum atmak için üye oldum. Nedir abi bu multi mantığı. Tamam anlıyorum yapımcıda para kazanmalı (tabiki kazanmalı elbette para kazanmalı). Ancak bu sürdürülebilir olmalı. Örnek milyon tane mmrpg var. Ben solo 36 yaşında oyuna para atıp oynayan bir oyuncuyum. 10 yıl aradan sonra bir baktım multiler, proxyler bilmemneler. Yahu yayın izliyorum adam server açacak ilk düşündüğü "tabiki diyor para kazanmak isteyen insanlarda var diyor" kardeşim sen daha çok kazan diye yapıyorsun bunu. 2000 kişi oyununa giriyor. Server 1 ay sürüyor. Kadrolu manyaklar var üstteki arkadaşın yazdığı gibi oyun keyfini süresini kısaltan. He ne oluyor yapımcı kısa süreli vurgun mis. Malum bizim türk toplumu olup birde knight oynayanlar toxic kitle olunca ondan ona ondan ona. Yahu oyunluktan çıkıyor böyle. O kadar toxic kitlemiz varki saygısız, çapulcu, hırsız,manyak, sapık(yeni hala açık olan bir serverda bir clan discorddan pedofili içerikler açıyormuş topluca) oyuncu karakteri bu oldu. Yahu amaç rahatlamak keyif almak.

Öncelikle yapıcı eleştirilerin ve düşüncelerin için teşekkür ederiz.
Bahsettiğin her madde aslında bizim de uzun süredir üzerinde durduğumuz konular arasında yer alıyor.

VPN & Proxy Kullanımı:
Sunucumuzda yurtdışı VPN ve Proxy bağlantıları tamamen kapalı olacaktır.
Bu tarz bağlantılar üzerinden oyuna giriş yapılmasına kesinlikle izin verilmeyecek.
Amacımız, oyuncular arasında adil rekabet ortamını korumak ve manipülasyon ihtimalini sıfıra indirmektir.

Sunucu Lokasyonu:
Sunucumuz Türkiye lokasyonunda barınacaktır.
Böylece herkes eşit ping ile oynayacak ve bağlantı gecikmeleri minimum düzeyde tutulacaktır.
Stabil, adil ve keyifli bir oyun deneyimi için gerekli tüm optimizasyonlar sağlanmıştır.

PC / IP Limitleri:
Bu konuda da dengeyi korumak bizim önceliğimiz.
Aşırı farm ve GB üretiminin ekonomiyi çökertmemesi adına gerekli kısıtlamalar uygulanacaktır.
Sistemsel tespit mekanizmalarımız (HWID & IP analizleri) aktif olarak çalışacak ve ekonomiyi bozacak farm istismarı tespit edildiğinde otomatik önlemler devreye girecektir.

Kısacası, adil, dengeli ve uzun ömürlü bir EUKO sunucusu için tüm bu maddeler zaten aktif olarak planlarımızda mevcut.
Oyuncularımızın beklentilerini karşılayan, herkesin eşit şartlarda yarışabileceği bir ortam hazırlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri