Theme editor

Talisman / Persks / Parşomen Vb... Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne güzel noktalara değinmişsiniz.. Yorumları beğenmekten yoruldum.. Ama bence bu yapılan güncellemelerle de hem perksin hem de bu tılsım dalgasının enchantın vs adım adım gitmesi fena olmamış gibi deneyip göreceğiz.. (step by step nedir Türkçe konuşun aw)
"Türkçe giderse, Türkiye gider" demiş Oktay SİNANOĞLU ruhu şad olsun..

Şu an full farm çarı yapmak bile 2K bakiye değil ki personal capesi oto loot köpegi tattosuyla 4K bakiye civarı, kaldı ki premium harici her şey 15 günlük bi de. Yani aylık 6K bakiye civarına geliyor.

Ve Master Key olayının Kc fiyatını inanılmaz uçuracağını düşünüyorum. 3-4K single oyuncu olur, günlük normal xacslerdeki kc çıkışının üstüne + 3-4M fazladan kc cıkışı yaşatır bu item.
Kc fiyatları cok daha hızlı artar. Buna istinaden genie hammer mana potu pahalılaşır afk farm iyice kendini döndürmez hale döner. Kc fiyatı artınca otomatik olarak basit matematikle Gb fiyatı düşer zaten.

O 4 yıl önceki xacsleri özledik. 15-20 Melee clanın olduğu 4-5 Asas clanın olduğu. Oyun pahalılığından ve uçsuz bucaksız şekilde makası tl ile açabilmenin olanağı yüzünden aşırı pahalılaştı çar dizebilmek. Kimse yeltenemiyor bile artık mage harici job oynayabilmeye.

Geri