Theme editor

Starter Harici Extra Pahalı Pus / Boost Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Juardian

Kayıtlı Üye
Thread owner
Merhaba öncelikle,

Valla pus a baktım kara kara düşünüyorum. Tek çar oynuyorum full+full maliyetim;
2000 starter
1500 otomining
1200 atak/farm tattoo
750 solo pelerin
750 holy veya walkyr
650 atak/farm peri
Toplam 6.850 yani 5 bin tl

Hadi bunun yanina solo oynuyorum biraz coins falan rahatlatır diye yan çar açsam ona;
1500 otomining
1000 mattock
2500 bakiye yani 2000 tl

7.000 ₺

Bu fiyatlar ile starterin hiç bir hükmü yok halada içinde kırdığın gibi çöpe attığın hiç bir işe yaramayan 7 günlük war tattoo ile geliyor. Starterda bi secilebilir tatto gelmeli ama bunlada kalınmıyor starterin 3 katı pus itemlerine veriyoruz vermezsen hayvan gibi geri kalıyosun. Şimdi bu parayı verdikten sonra adam çıkan itemi karakterine kullanmayı yada kastığı coinsi güçlenmek için kullanmıyor önce yatırdığı parayı çıkartmak için oynuyor. Hele bide benim gibi solo oyuncu ise 2 hafta sonunda yatırdığını almak için gb sattığında makas çok açılmış oluyor 2 hafta pk attım eğlendim diyip çıkıyor malesef. Tamam sizinde giderleriniz var bi maliyet var eyvallah ama bu kadar çok kullanıcınız varken bu fiyatlar bana çok absürt geliyor.

Bunlar sadece ekstra pus ürün pahalılığı ve starterın işlevsizliği birde bunların üstüne boost konuşacak olsak vay halimize.

Arkadaşlar merhaba,
Yapılan tüm yorumları tek tek okudum. Eleştiriye kapalı değiliz, ancak bazı paylaşımlar yanlış bir algı oluşturuyor. Bu nedenle net bir açıklama yapmak istiyorum.

Son 48 saattir açılan konuların büyük bölümü cospre upgrade üzerine. Konuyu yanlış anlaşılmalara yer bırakmadan açıklayayım:

Cospre itemler, talisman sisteminde olduğu gibi step step ilerleyecek şekilde tasarlandı.
Bahsettiğiniz tüm cospre eşyalar ilk etapta Step 1 olarak başlayacak.

Bu ne anlama geliyor?
İlk etapta ortalığı "aleve verdiğiniz" eşyalar yalnızca 1 kez upgrade edilebilir olacak.
Zaman ilerledikçe oyun içi ekonomi şekillendiğinde ve bu eşyaların pazarda ya da hesaplarda birikme (şişme) durumu oluştuğunda Step 2 açılacak.
(Bunun sebebi, söz konusu itemlerin bolca elde edilen kutulardan (box) çıkması ve zamanla birikmesidir.)

Bununla birlikte şunu da özellikle belirtmek gerekiyor:
Bu tarz oyunlarda — sadece burada değil, tüm PvP ve MMORPG’lerde — para harcayan oyuncu her zaman daha hızlı ilerler.
Bu herkesin bildiği, tüm oyun türleri için geçerli bir gerçek.

Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına gerekli açıklamayı yaptım.
Bu nedenle konuyu burada kapatıyorum.
Yeni sorularınız olursa yeni bir konu açarak yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri