Theme editor

Pus'un ve Starter Paketin Tekrarlandan Değerlendirilmesi Gerekiyor Eleştiriler Öneriler Ve Haklı İSYANLAR!!! Lütfen okuyun paylaşın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sapace22

Kayıtlı Üye
Thread owner
Lütfen eleştirelirimi 5 yıldır sizinle severek oynadığımı ortamda bir knight muhabbeti döndüğünde ya bir xAcs alt yapısı var diye başladığımı ve pvp aleminde tek sizi bildiğimi serverınıza en az Trakya bölgesinden 200-250 ye yakın oyuncu kazandırdığımı bilerek oynamaktan keyif aldığımı bilerek okuyun ve değerlendirin :)

Eleştiri 1: Neden Starter Paket alalım ?
Starter 2000 Bakiye Piyasaya baktığımızda bir başlangıç paketi için gayet makul bir fiyat ama oda ne paketin içeriği zayıf gözüküyor gelin bunu bir değerlendirelim.
İçindekiler; Plat Premium 900 TL Genie 300 TL 5K Hp ve 5K Mana Potu 10.000KC Dual Pathos bunlar değerli ve önemli olan paket içeriği ama gerisi... oyun içi cuzi bir miktara 1-2 günlük farm ile elde edilebilcek basit şeyler.
Enazından benim önemli gördüğüm gerisini paketi kırdıktan sonra bankaya attığım levelimi kastıktan sonra ula bizde neler vardı diye kontrol ettiğim şeyler ve binlerce kişidede böyle olduğunu düşünüyorum şansımız yolunda giderse belki trinayı harcarız upgrade onunda çok bir önemi yok piyasaya çok hakim biriyim serverin 1. saatinden 24. saatine kadar yani 1.günün sonuna kadar trinanın piyasası 75.000 coinsden başlayıp 300.000 coinse yükselir çoğu pus itemi bu fiyatta oluyor ilk 1-2gün 10.000Kc yi 500.000 coinse alıcaz Kclerin kendini toplaması yaklaşık 3-4günü buluyor arkadaşlar değerlendirmenizi böyle yapın.

Eleştiri 2: Yeni gelen Pus itemleri
Automining 1500 TL --- Golden Mattock 1000TL --- Armor(Valkry-Bahamut vs.) 2 Parça 750 TL
Fiyatını bir kenera bırakıp bakabildiğimizde Çok güzel yeniliklere bizde açık olmak istiyoruz belki serverın daha uzun ömürlü olabilmesi için faydalı olucak bir yenilik mining sistemi belki mykoda olmayan Academy Sistemini hem 1453 Fire Drake hemde mining sistemiyle birleştirip oturtabileceksiniz ve biz oyuncular daha fazla sizin serverınızda emek verip eğlenebileceğiz bu düşünce güzel ama bu gibi devasa bir yeniliğin yanında yeni pus eşyalarında 2 eleştirim olucak 1.cisi neden bu kadar pahalı bu kadar pahalıysa ve hemen hemen siz starter paketle eşdeğer görüyorsanız çok değerli olucak ve mining alanları çok öne geçirecek belliki o zaman neden starter alacağız ? Plat premiumu alır autominingi mi alırım hesabını yapalım 900 TL Plat pre - 1500 Auto Mining 2400TL ye kombinler 300 lirayada Genieyeye harcar herkesin önünce geçerim Mining 1500 liraysa içinden müthiş şeyler atmalı miningin içinden çıkanlarıda satarım çok basit hesap cuma açılıştan itibaren 22.00dan cumartesi 22.00a kadar 1 gün öküz değildirya günde 5m bırakır heralde 5mden hesabını yapıyorum hemen size 5m bıraksa pazar günü starterın içinden çıkan 5k Hp ve Mana Potumu pathosumu alırım Paketin içinden çıkan herşeyi coinsle alır param cebimde kalır ve hemen hemen aynı Bakiyeye almış olurum arkadaşlar burda bir ters tez yokmu lütfen bu Pusun tekrardan değerlendirilmesi gerekiyor!!!

Eleştiri 3: Starterin İçeriği
Adı üstünde Starter paket Başlangıç Paketi, yukarıda yazdıklarımın anlaşılır olduğunu düşünerek bu haklı eleştiriyi yapıyorum şimdi biz başlangıç paketinden doğru düzgün birşey elde edemiyoruz sizin yeni getirdiğiniz yeniliklerle birlikte bunun anlaşılır olduğunu düşünüyorum Starter 2000 bakiye fakat paket alan bir kişi Automining, golden mattock yada herhangi bir valkyr armor vs birşey elde edemiyor daha bunun perisi tattosu pelerinini bunları saymıyorum bile periyi tattoyu geçtim artık onları saldım. Starter alan bir kişinin eline geçenler sadece plat premium genie, pathos ve potlar gerisi ıvır zıvır çok bi değeri olmayan oyun içi ilk 1 hafta 300.000-500.000 coinse bilemedin 1mle pazardan alıncak itemler. Yeni gelen Automining ve kostümlerle paketin değeri kaybolmuş durumda bu konuda hemfikiriz diye düşünuyorum.

Haklı İsyan ve Öneri 1: Starter Paket
Paketin içeriğinin şuanki 2000 bakiyede kalıp içeriği düzenlenebilir allah aşkına middle trina nedir ya gerçekten söylenecek çok şey var lütfen yapmayın ya ilk günler bitane +1 md ye 15-20bin Kc +1 İron bowa 100bin kc raptora sharda 400-500bin kc veriyoruz master itemlerı saymıyorum bile 500bin Kcler havada uçuşuyor siz paketin içeriğine önceki senelere yenilik olarak sadece middle trina eklemişsiniz 2900kc bu mudur yani bize verdiğiniz değer iyi yönetim sözü ben bunu bir xAcs sever olarak oynun köklü oyuncusu olarak kabul etmiyorum kendime yediremiyorum en azından paket aynı fiyatında kalıp içine bir valkry armor set koyulabilir en azından insanları tatmin edebilir insanları bakış açısını tek bir hareket ile değiştirebilirsiniz şuan benim gibi inceleyen ya bu paket ne kardeşim buna 2000 Bakiye vereceğime benim önerim olan 900 TL Plat pre 300 Tlye Genie 1200 Bakiyeye kapatırım bu işi düşüncesinden sıyırabilirsiniz yoksa çoğu solo oyuncu paketi inceledikten sonra çeşitli varyasyonlara gidip paket dışı bakiyesini kullanıp oyuna başlayacaktır şahsen starterında bir değerinin kalacağını düşünmüyorum, yetki sizin elinizde tabiki böylede alan binlerce kişi olur olucakta ama oyuncu gözüyle baktığınızda gerçekten haklı bir isyan eleştiri ve öneri olarak okursanız ve değerlendirmeye alırsanız sevinirim.

Öneri 2: Starter Paketin Fiyatı Artırılıp İçeriğinin Zenginleştirilmesi
Starter Paketin Biraz fiyatı artırılıp içine Mining ve Valkry armorlar dahil edilebilir. Örneğin 3000 Bakiyeye Startera içinde Mining ve Armor sete herkes okey olabilcek durumda olur şu fiyatları gördükten sonra

Öneri 3: 3 Farklı Starter Paket Tasarlayabilirsiniz
1. Paketimiz Farm Starter olsun İçeriği: [ Plat Premium + Auto Mining + Genie + Potlar + Dual Pathos + Nimbus Tatto + Peri 2500- 3000 Bakiye bandında makul] bankaya atılıp unutulan pus itemlerinden yana insanların işine yarayan pus itemleriyle paket içeriğini zengileştirilirse daha çok satılacağına özellikle bu farm starterın bu haliyle en büyük satışınızın olacağına eminim daha ileriye gidiyorum birkaç ıvır zıvır mantıklı küçük pus takviyesiyle yok satar bu hali]

2. Paketimizin adıda sallıyorum Golden Starter Olsun [ Plat Premium + Auto Mining + Genie +Dual Pathos +Potlar + Valkry Armorlar Vs. (2x Perisi) birkaçtane daha küçük pus takviyesiyle ve Joba göre Tatto seçeneği farm starter almayan gitsin gene nimbusunu dışardan alsın bu paketin içinde farma göre ekstra Valkrysi olsun 2x Perisi olsun 3000 Bakiye bandında bundada yüklü bir satış gerçekleşir kimin hangisi aklına yatarsa ona göre oynunu şekillendirir.

3. Paketimin adıda sallıyorum xACS Starter Full olsun [ Full pus tektek üşenmedim hesapladım sizin şuanki pus fiyatlarınıza göre [Plat Pre 900 Bakiye + Auto Mining 1500 Bakiye + Genie 300 Bakiye + Pelerin 750 Bakiye + Job Tatto 600 Bakiye + Nimbus Tatto 600 Bakiye + 2x Peri 750 Bakiyeye falan denk geliyor periler + Valkryler üst alt 750 Bakiye ] + Pazar SC 500 Bakiye ] sadece bunlar 6750 bakiye yakın bir fiyat yapıyor tek tek pustan alındığında ve bunlar tekrar yazıyorum ben yazmaktan sıkıldım BUNLAR STARTERIN İÇİNDE YOK!!!!!!!! işin içine Potlar ve 1-2 küçük birşey ekleyip düz hesap 5000 Bakiyeye xAcs Starter Full Paketi adını salladığımız paket şuanki starter paketinizden daha çok ilgi ve alaka görülüp satılır paketde bir mantık görülüp sizin şuanki 2000 bakiye fiyat biçtiğiniz paketin dışında bırakılıp bu 5000 bakiyeye gibi yada sizin biçeceğiniz bir fiyatta daha fazla talep görür alınır.

Haklı İsyan 2: SİZİN ŞUANKİ STARTERINIZA 2000 Bakiye vermemiz mantıklı değil şu önerideki paketleri gözüm kapalı alırım hatta yan charlarımada alırım onunda üzerine geçtim 2.bilgisayarımıda devreye sokar tek hesap başlayacağım servera xACSdeki kapiseteyi bildiğim için paramı geri kazanacağımın güvencesi yıllarca oluştuğu için 2000 bakiye ile başlamam 20000bin bakiye ile gözüm kapalı başlarım 6charla oyna girerim ama verdiğim paranın değeri olduğunu bilirim şuanki starterda onu göremiyorum şuan Pusta ruhum daraldı diyebilirim.

Öneri 4: Pus İndirimi ve tekrardan değerlendirme
Çok ciddi anlamda pus indirimi gelmesi gerekiyor Başlangıç Paketinde hiç birşey yok şimdi siz oyuna yeni başlayacak arkadaşlara yada yönetim gözüyle ya kardeşim 5K mana 5K Hp potu veriyorum 10k kc bunlar ediyor dual pathosum var paketimde 2100kc veriyorum Trina veriyorum Extra inventory veriyorum diyebilirsiniz diyeceksinizde daha öncede bunları çok duyduk ama o zaman oyunda miningler valkrlyler ilk günden pusa girmiyordu o yüzden kimse bu hesaplara girmiyordu ama kimse kusura bakmasın burası xacs binlerce kişi oyna başlıyor bende 5 yıldır bu serverda oynamaktayım ne yaparsanız yapın o kc okadar fazla şişiyorki ben 5000mana potumu yine 1-2me alacağım ilk günler Trinayı ilk 3 gün 500.000 coinsin altına alacağım Paketin içinde Premium ve Genienin dışında hiçbirşeyin önemi yok ben buraya tüm pazarı ezbere tek tek fiyatlandırmasını yazacak kadar çok iyi oynadım en kral charıda dizdim anvilde patlayıp oynuda bıraktığım oldu saatlerce günlerce pk attığım clanca kafaya oynadığım rezil olduğumda vezir olduğumda kral olduğumda oldu bu haklı bir isyan piyasaya hakim birinin eleştirisi ve önerileri okuyorsanız lütfen dikkate alın arkadaşım sen bana önceki yıllara göre ekstra olarak 3000kc lik middle clas trinası veremezsin veriyorsan kimse kusura bakmasın Starterın fiyatı 1500Bakiyeyi geçmicek durumda oda Plat Premimun hatrına alınır o kadar Oyun içi coins miktarını bir kenara bırakıyorum çünkü bu yazdıklarımı burası Myko değil 1453 Fire Drake olucak diyip bir kenara atabilirsiniz ama ben haklı biryerden size neden indirim yapmanız konusunda bastıracağım.
Başlayalım!

Oyuncu 1: Starter Paket aldı piyasaya çok hakim değil yada durumu iyi Piyasa umrunda değil sadece bir başlangıç paketi alıp oyuna girmek istedi 2000 Bakiye sonra farkettiki oyunda mining var 1500 bakiye daha verdi aa dedi oyunda tatto var 600 bakiye ona verdi Jobuna uygun aldı ee dedi Nimbus tatto varmış dedi coins için 600 bakiyede ona verdi ee bir baktı oyunda valkry bahamut vs birşeyler var pusa girdi baktı 500 üstlük 250 kafalık 750 Bakiyede onlara verdi sonra bir duraksadı ve dediki ben ne için başlangıç paketi almıştım dışarıya daha çok para harcadım dedi Başlangıç paketine 2000bakiye verdi sonrasında 1500+600+600+500+250=3450 Bakiye daha eksradan para harcadı dedi bu nasıl bir iş ben anlamadım sonra o neymiş lan dedi adamın birinin üzerinde peri gördü ula dedi peri nekadar Periyide gitti Kc ile aldı allah kabul etsin ula dedi periden 2tane lazımmış bir atack bir coins perisi vay ya dedi adam oyna başladı 6000bakiyelik oldu afk kaldığımdada madene bırakırım dedi 1000bakiyede mattoca veririm dedi 7000bakiye ile full pus oldu belki :) (Pelerini görmemiş daha onada vercek 750bakiye ahah) oyuncu 1in hayelleri yıkıldı Squid Gamede patladı oyuncu 1 Elendi malesef. Buda bizi öneri 3teki paketin olursa ne kadar mantıklı olacağını ispatlıyor bunlara tektek bakiye harcamak çok büyük yatırım istiyor yada kafaya oynayan bir arkadaş pustan bunları çekicek ilk günler komik fiyatlara 3m tatto 4m pelerin gibi fiyatlara pazardan biz alacağız bu bir gerçek ve bu gerçeği görmezden gelmeyin değerlendirin!

Oyuncu 2: Starterı inceledi bune ya dedi çok yetersiz
Plat preyi 900 Bakiyeye alır Geniemi alırım 300 Bakiyeye alır 1200 bakiyeye başlarım dedi baktı Klasgamedede 1200 bakiye 1000Tl e iyi ben 1000liraya oyna başlarım sonuçta starter ile hiçbirşeyden faydalanamıcam dedi böyle oyna başlarım daha iyi mantıklı gerisini oyundan elde etmeye çalışırım dedi oda 3-4günümü alır almaz dedi 1haftamı alsın dedi ya riske girmem enazından dedi oyuncu 1in halini gördükten sonra 7-8bin liram cebimde kalır dedi ben dedi 70level olurum farmıma bakarım crlerime girerim pkmı atarım dedi sonuçta ilk 1 hafta herkes dedi ezik sonuçta dedi pkyı Auto mining atmıyor dedi czdede ırk var dedi bakarız dedi keyfimize ne geldi hoş geldi allah bereket versin dedi ve biraz mantıklı inceleme yapan biride buna karar verir.
Yeniliklerin yanında Starterı çok değersiz bırakmışsınız lütfen tekrar değerlendirin!

Oyuncu 3: Starterı inceledi ve yetersiz buldu ama Auto Miningden da geri kalmak istemedi dedi ula oyunda mining var kardeşim free farm daha nolsun saatlerce farm atarız birşey çıkmaz belki inn hosteste 3-5 birşey biriksin bari dedi ve yayınlardan dinlediği kadarıyla miningi Genieden üstün yapmayacağını söyleyen bir yönetim vardı o yüzden dediki Golden mattocu bi tarafıma mı sokucam dedi okumuş çocuk sövemedi gene, genieden üstün değilse genie ile farma bırakırım dedi en azından afk farmın getirisi az çok belli dedi nabayım mattocu mattocktan vazgeçti [ Yönetim Genie Mattocktan daha değerli Dedi ] (Genie 300 Bakiye Mattock 1000 Bakiye :S Ahhhhhhhhhhh)
Kendi Pus kombinini yaptı Plat Pre + Automining + Genie kombini şuan gözüken en iyi 3lü kombini 900+1500+300 = 2700 Bakiyeye oyna başlamak daha iyi duruyor dedi şuanda pathoslarımıda pazardan alırım dedi paketin içinden çıkan ekstra ne varki zaten dedi bi dual pathos onuda pazardan çözeriz dedi.

Oyuncu 4: Starterı inceledi ve fiyatını saçma buldu ama dediki xAcs kardeşim ben hep kazanıyorum ama starterını beğenmedim ben dedi farmcıyım kardeşim dedi kendi pus kombini yaptı
Plat Pre (900) + Genie (300) + Auto Mining (1500) + Peri (KC ile ) + Nimbus Tatto (600) Bakiyeler 3300 tutuyor ben dedi perimide alayım 500 bakiyede Periye veririm dedi 3800 Bakiyeye aslanlar gibi Farm charını dizdi pelerine falanda sonra bakarız ya dedi Joba göre tatto falan 5-6kyı geçer dedi pazardan dedi alırız
Buraya kadar okuyan arkadaşlar bu farm yada pk işini kendinize göre kombinleyip çeşitli varyasonlar oluştarabilirsiniz pelerinli tattolu valkryli bir sürü burda oyuncu örneği oluştarabilirsiniz ama bunların hepsi tektek alındığı senaryolarda starter paket hep yetersiz kalıp her seferinde full + full olmaya çalıştığında 6-7k bakiyelere çıkıyorsunuz hatta nerdeyse 8k bakiyeye full gırtlak pus başlayabilirsunuz.
Hesabını yaptığımızda sizin full gırtlak başlamanız için 4 Starter parası harcamanız gerekiyor

Kısaca bize 3 farklı çözümden biri lazım eğer hiç birşey yapılmaz ve pus fiyatlandırması böyle kalırsa oyun açılmadan insanların içinde malesef bir kuşku ve tedbirli yaklaşım olacaktır.
1.cisi Paket içeriği zenginleştirelecek
2.cisi Paket çeşitlendirelecek fiyatı artsa bile oyuncuyu tatmin edecek.
3.cüsü Paket fiyatı sabit kalacaksa ben standart paketimi satarım diyorsanız Pus indirimi gelmesi gerekiyor

1.ci ve 2.ci konuyu çokca ele aldık ve yazdık
3.cü Pus indirimi konusuna değinelimm

Pus İndirimi %25 tatmin edebilecek bir indirim olur şuan ilk etapta olması gerekiyor Starter %25 indirimle oluşacak fiyatları bir inceleyelim geri kalan Bakiye ile satılan itemlerde kafama göre mantıklı oranda düşürüp yazacağım benim yazdıklarım bir örnek bu gibi fiyatlar çok makul ve uygun olur alınabilir!
Starter Paket 2000 Bakiye X = %25 indirimle 1500 Bakiye içeriği incelendiğinde makul bir fiyat olarak gözlemlendi ve alındı.
Şimdi piyasaya göre 1500 Bakiye çok az diyeceksiniz evet doğru piyasaya göre başlangıç paketinin bu fiyatı çok az ama piyayasa ya göre ve sizin getirdiğiniz yenilikleride hesaba katınca bununda adı 1453Fire Drake dediğimizde Starter Paket çok yetersiz!
Plat Premium 900 X = Yeni fiyatı 750 Bakiye
Genie 300 X = Yeni fiyatı 250 Bakiye
Auto Mining 1500X = Yeni fiyatı 750 Bakiye bir mining premiumun üzerine geçemez aynı fiyat olması bile kabul edilebilir birşey değil ama ben aynı fiyattan örneklendiriyorum yine sizin insafınıza bıraktım
Golden Mattock 1000x = Yeni fiyatı 300 Bakiye bir mattock Genienin üzerine geçemez özelliklede Genieyi Mattockun üzerinde tutuyorsanız!
Pelerin 750 X = Yeni fiyatı 500 ekstra olduğu için biraz pahalı kalabilir olması gereken maksimum fiyat budur starterın yanında değerlendirdiğimizde nerdeyse bir premium parası olması vahim bir durum pelerin kendi haline farm yapıcak hali yok :)
Job Tatto 600 X = Yeni fiyatı 350
Nimbus Tatto 600 X = Yeni fiyatı 400
Valkry Armorlar Vs Üst - Alt 750 X = Kc ile Fiyatlandırılması çok güzel bir seçenek olur.
2xPeri 15bin kc ye falan denk geliyor makul Kc erimesi için güzel hatta fiyatı daha da artabilir
Kc ile satılan hiç birşeyin fiyatında indirim beklemiyoruz.
Pazar Sc 500 Bakiye X = Yeni Fiyatı 200 Bakiye Yani söylenecek çok şey var ama buraya kadar okuyup fikrime saygı duyup değerlendirmeye aldığınızı varsayıyorum o yüzden terbiyemi bozmayacağım 500 bakiye ne abi nerdeyse 2tane genie alıyorsunuz
Ve son darbe JOB CHANGE 2000 Bakiye oyun job değiştirmeyi master açıp job değiştirmeyi bir oyuncunun oyna başlamasıyla eş değer görmüş diyecek söz bulamıyorum bu aslında bize master itemleriyle ilgili bazı ufak fikirler veriyor ama en azından ilerleyen süreçte 1000 bakiye düşmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta Master açtım maksimum 2 hafta okçu yada mage oynacağım sonra meleye dönmek isteyeceğim 2000 bakiye warriora dönmek için basmak beni bir tık üzebilir :D

Buraya kadar okuyup her hangi bir değerlendirme aşamasına alırsanız çok mutlu olurum size yönetime olan güvenim ciddi bir şekilde artar umarım yazdıklarım için forumdan banlanmam eğer bunu sonuna kadar okuyan arkadaşlarım olursa benimle aynı fikirde olacaklarına eminim size verdiğim değeri gece 00.00dan sonra yazmaya başladığım forum yazısını gece 03.18 de bitirdiğimde ben anladım sizde umarım anlarsınız 3saatten biraz fazla bu yazıyı yazmak için fikirlerimi belirtmek için zaman harcadım hayırlı geceler.

Bu server daha solo oyuncu dostuyuz vs dendi ancak. Full Pus(Starter+Mining+Mattock+2xTattoo+Cape+Walkry+Oto kutu pet)oyuna başlamak 7450 BAKIYE şu an, ben anlamadım bu işi :D Farm çarı yapmanın maliyetide full pus asıl çar yapmanın maliyetide neredeyse x2 olmuş.
70 cap 1453v nin faturası bizlerden çıktı gibi :D neyse oyunu özlediğim için ben oynayacağım, umarım istediğimiz gibi bir sunucu olur.

ne kadar boş fakir insan var saçma sapan konu açıyor arkadaşım beğeniyorsanız oynamayın sürekli adamlara bir şeyleri öneriyorsunuz sözde içi boş sadece bu neden böyle bu neden şöyle kardeşim siz oyun mu oynamak istiyorsunuz yoksa bağcıyımı dövmek istiyorsunuz. Adamlar yapmış zorla oynattırmıyorlar Sonra oyunda gb satamayınca kc sisince pazar da bir şey olunca lolo yapıyorsunuz vallahi adamlar da iyi sabır var 3 5 tane forum da toksitler direk banlanması gerekiyor diğer türlüsü çok zor

Thread owner
ne kadar boş fakir insan var saçma sapan konu açıyor arkadaşım beğeniyorsanız oynamayın sürekli adamlara bir şeyleri öneriyorsunuz sözde içi boş sadece bu neden böyle bu neden şöyle kardeşim siz oyun mu oynamak istiyorsunuz yoksa bağcıyımı dövmek istiyorsunuz. Adamlar yapmış zorla oynattırmıyorlar Sonra oyunda gb satamayınca kc sisince pazar da bir şey olunca lolo yapıyorsunuz vallahi adamlar da iyi sabır var 3 5 tane forum da toksitler direk banlanması gerekiyor diğer türlüsü çok zor
Güzelim senin anlamama kıtlığına veriyorum rica ediyorum okumadığında belli okuduysan daha vahim fakir demişsin en çok ona güldüm bak arkadaş 7450bakiye hesaplamış bende yazılarımın ortasında bunların hepsinin olduğu bir full pus paketi çıkarsınlar 5-6k bakiye gibi olsun en azından tek bir çati altında tüm charlarimiza alalım mantıklı olsun ben anlamadım benim tüm charlarima böyle bir yatırım yaptığım senaryoda 70-80k bakiye yapiyor hangi fakir böyle bir bakiye ile pvpye başlarmiş ki herkesin durumu olucak diye birşey yok durumu olup oyna yatiracakda hali de yok herkesin zamanida yok benim iznime denk geldi yoksa başlamayip es geçicektim senin 13iqna ve küçüklüğüne veriyorum

Güzelim senin anlamama kıtlığına veriyorum rica ediyorum okumadığında belli okuduysan daha vahim fakir demişsin en çok ona güldüm bak arkadaş 7450bakiye hesaplamış bende yazılarımın ortasında bunların hepsinin olduğu bir full pus paketi çıkarsınlar 5-6k bakiye gibi olsun en azından tek bir çati altında tüm charlarimiza alalım mantıklı olsun ben anlamadım benim tüm charlarima böyle bir yatırım yaptığım senaryoda 70-80k bakiye yapiyor hangi fakir böyle bir bakiye ile pvpye başlarmiş ki herkesin durumu olucak diye birşey yok durumu olup oyna yatiracakda hali de yok herkesin zamanida yok benim iznime denk geldi yoksa başlamayip es geçicektim senin 13iqna ve küçüklüğüne veriyorum

TAMAM GÜZELİM

toksit derken kanka yeni kimyasal bi şey mi yoksa yeni marvel karakteri falan mı belki de toksiktir belki de şarjın bitti ya da biz bittik ara beni lütfen

toksit derken kanka yeni kimyasal bi şey mi yoksa yeni marvel karakteri falan mı belki de toksiktir belki de şarjın bitti ya da biz bittik ara beni lütfen

bu kadar öneri yapanlar ilk hafta oyunu bırakan tipler genel de o yüzden pek tınlamıyorum ama çok tınla diyorsanız oyun içi nickinizi yazın açılınca görüşelim

bu kadar öneri yapanlar ilk hafta oyunu bırakan tipler genel de o yüzden pek tınlamıyorum ama çok tınla diyorsanız oyun içi nickinizi yazın açılınca görüşelim
Nolur beni tınla sedanter insan. Özelden yaz, nickimi, pk videolarını 8v8 pt şampiyonluğun videosunu 1v1 final videosunu atayim cesur yürek kardeş.

starterin fiyati gayet makul ancak banada diger urunler asiri pahali geldi jon changesiz alincaklar 7.5 k bakiye. job change ide katarsan kekuri ile acmak icin masteri 9.5 k bakiye yapiyor degerlendirilmesi lazim starter haric fiyatlarin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri