Theme editor

Ne alaka

veritasjt

Kayıtlı Üye
Thread owner
Atacak warrior pasif kalıyorsa asas karakteri ne olacak sadece farmer mi kesecek anlamadım.

Bir eleştiriye açık olun, konuları yoruma neden kapatıyorsunuz. Bu form insanların birbiriyle tartışması ve fikir belirtmesi için açılmadı mı? İnsanlar burda oynadıkları oyunun daha iyi olması için fikirlerini paylaşıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_0106.webp
    IMG_0106.webp
    126,4 KB · Görüntüleme: 74
Merhabalar, fikirleriniz bizim için tabii ki önemli, bu sebeple açıklama yapıldı zaten. :) Konunun kilitlenmesinin sebebi gerekli cevabın verilmesidir, yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayınız. ❤️

Thread owner
İlginiz için teşekkürler peki asasın pasif kalmaması için ne düşünüyorsunuz?

İlginiz için teşekkürler peki asasın pasif kalmaması için ne düşünüyorsunuz?
Bu kişiden kişiye değişecek bir durum açıkçası. Bir job solo oynayabiliyor, diğer job neredeyse hiç oynayamıyor. Ek olarak, tek bir asasın 3-4 kişiyi kestiğini de gördüm, yani iteme odaklı olduğunu ve pasif olmadığını düşünüyorum şahsen.

Ben halen attack warriorun da oyuna entegre edilebileceğini düşünüyorum. Şu skill efektini bile özellikle seven insanları biliyorum. Tamam berserker de olsun ama attack warriorun da PK'ya entegre edilebilecek bir şekilde düzenlenebileceğine inanıyorum.

Thread owner
Bizim hiç bir serverimizde joplar arasında bir pasiflik söz konusu olmadı. ama elimden gelseydi okçu karakterini silebilirdim xd
Ben de onu demek istedim. Atack warrior hiç bir zaman pasif değildi. Asıl problem damgelerin çok yüksek olması. Sadece warrior için değil bütün jobların damagelri yüksek.bu aşırı damage alan olunca çekilmez bir hal alıyor. Asas bir tane exp shard 7 yaptığında karşısındaki adamın defansı fark etmeksizin 3-4k damage çıkarıyor. Keza warrior mageye 3-4k, rogueye 2-2,5k. Mageyi hiç söylemiyorum. Klasgame ilanlarında 5k damage atan mage diye satışlar yapıldı. Eklenen tatto, talisman, pelerin bonusu gibi özellikler ve weapon buffları da hepsi damage atmaya yönelik hiç nerdeyse defans arttırmaya yönelik hiç birşey yok. Yapılan yeniliklerde bunlarında göz önünde bulundurulması gerekiyor. Umarım çok iyi server olur 6-7 ay oynarız.

Geri