Merhaba xACS EUKO Severler;
- Yeni Sunucumuza Başlayacak 20 Oyuncumuza 2000TL (EUKO Bakiye) Verilecektir.
- Tek Yapmanız Gereken Aşağıdaki Şartlara uygun şekilde Kendinizi tanıtan bir konu açmak.
- Etkinliğe Katılan Oyuncular arasında yapılacak çekiliş ile Kazananlar 23.11.2025 Pazar 23.59'da açıklanacaktır.
- Açtığınız konunun linkini bu konuda yorum olarak yazmalısınız. (Bu konu içerisindeki yorumlardan kayıt oluşturulacaktır)
- Tanıtım konunuzu güncel tutmalısınız. (Önemli)
- Varsa xACS sunucularındaki Resimlerinizi veya Videolarınızı eklemelisiniz. (Bu şekilde kazanma olasılığınız artmaktadır)
Katılım sağlamak İçin;
Oyuncu Tanıtım Bölümüne konu açmanız ve bu konu altına açtığınız konunun linkini bırakmanız gerekmektedir.
Hello xACS EUKO members;
Oyuncu Tanıtım Bölümüne konu açmanız ve bu konu altına açtığınız konunun linkini bırakmanız gerekmektedir.
Hello xACS EUKO members;
- 20 Players Joining Our New Server Will Be Given 2000TL (EUKO Balance).
- All you have to do is start a thread introducing yourself, following the conditions below.
- The winners will be announced at 11:59 PM on Sunday, November 23, 2025, following a draw among participating players.
- You must post the link to the topic you created as a comment. (Comments in this thread will be used to create a record.)
- You should keep your promotion topic up-to-date. (Important)
- If you have any, you should include your photos or videos from the xACS servers. (This increases your chances of winning.)
To participate;
Player Introduction You must create a topic in the relevant section and include a link to the topic below.
Player Introduction You must create a topic in the relevant section and include a link to the topic below.
Moderatör tarafında düzenlendi: