Kendimi Tanıtıyorum Konu 'kartalnet'
kartalnet olarak buradayım.
- BehzatÇ
- Cevaplar: 0
- Forum: Clan & Oyuncu Tanıtım | Clan&Player Introductions
Merhaba xACS EUKO Severler;
➤ Şartlar
Yeni Sunucumuza Başlayacak 20 Oyuncumuza 2000TL (EUKO Bakiye) Verilecektir. Tek Yapmanız Gereken Aşağıdaki Şartlara uygun şekilde Kendinizi tanıtan bir konu açmak. Etkinliğe Katılan Oyuncular arasında yapılacak çekiliş ile Kazananlar 23.11.2025 Pazar 23.59'da açıklanacaktır.
- Açtığınız konunun linkini bu konuda yorum olarak yazmalısınız. (Bu konu içerisindeki yorumlardan kayıt oluşturulacaktır)
- Tanıtım konunuzu güncel tutmalısınız. (Önemli)
- Varsa xACS sunucularındaki Resimlerinizi veya Videolarınızı eklemelisiniz. (Bu şekilde kazanma olasılığınız artmaktadır)
Katılım sağlamak İçin;
Oyuncu Tanıtım Bölümüne konu açmanız ve bu konu altına açtığınız konunun linkini bırakmanız gerekmektedir.
![]()
![]()
Hello xACS EUKO members;
➤ Conditions
- 20 Players Joining Our New Server Will Be Given 2000TL (EUKO Balance).
- All you have to do is start a thread introducing yourself, following the conditions below.
- The winners will be announced at 11:59 PM on Sunday, November 23, 2025, following a draw among participating players.
- You must post the link to the topic you created as a comment. (Comments in this thread will be used to create a record.)
- You should keep your promotion topic up-to-date. (Important)
- If you have any, you should include your photos or videos from the xACS servers. (This increases your chances of winning.)
To participate;
Player Introduction You must create a topic in the relevant section and include a link to the topic below.
![]()
2 yıllık sessizlik Felankor’un uyanışıyla bozuldu! XACS 1453: Fire Drake geliyor! Yenilikçi ve öncü içerikleriyle çok yakında sizlerle! Detaylar için takipte kalın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.