Theme editor

Cospre pus ürünlerinin boostlanabilir olması hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fujima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fujima

Kayıtlı Üye
Thread owner
auto mining ve golden mattocka eyvallah dedikte ama cospre itemlerin boostlanabilmesi ve +3 olunca verdiği özellikler talismanın nerflenmesinde bir anlam bırakmamış durumda. talismana ek talisman gibi "Aurion’s Sigil" denen başka bir cospre item ekliyorsunuz. bunların oyuncular için bir amaç haline geleceğini söyleyip muhtemelen serverin ömrünün daha uzun tutacağını düşünüyorsunuz fakat biz oyuncu olarak baktığımızda artık starterin yetmediği, oyuna full pus başlayabilmek için x3 starter parası daha 1 karakteri anca tamamladığını düşünürsek çok sıkıntılı durumlar artık. Yıllardır xacs'nin son günlerine kadar bırakmadan oynayan herkesin bildiği xacsnin kemik oyuncularını bile servera başlayıp başlamama konusunda düşünmeye sevk ediyorsunuz.

Alınan kararların gözden geçirilmesi gerekli.

3 kişilik iyi para harcayan bir ekibiz. Heveslendik ancak herşeyin upgrade edilmesi vs. düşünmeye başladık bakalım göreceğiz. Yıllarını mmorpg veren biri olarak söylüyorum(Wow, Bdo, Silkroad, Cabal online, Guild Wars 2 vb.). (Yaş 36)

Arkadaşlar merhaba,
Yapılan tüm yorumları tek tek okudum. Eleştiriye kapalı değiliz, ancak bazı paylaşımlar yanlış bir algı oluşturuyor. Bu nedenle net bir açıklama yapmak istiyorum.

Son 48 saattir açılan konuların büyük bölümü cospre upgrade üzerine. Konuyu yanlış anlaşılmalara yer bırakmadan açıklayayım:

Cospre itemler, talisman sisteminde olduğu gibi step step ilerleyecek şekilde tasarlandı.
Bahsettiğiniz tüm cospre eşyalar ilk etapta Step 1 olarak başlayacak.

Bu ne anlama geliyor?
İlk etapta ortalığı "aleve verdiğiniz" eşyalar yalnızca 1 kez upgrade edilebilir olacak.
Zaman ilerledikçe oyun içi ekonomi şekillendiğinde ve bu eşyaların pazarda ya da hesaplarda birikme (şişme) durumu oluştuğunda Step 2 açılacak.
(Bunun sebebi, söz konusu itemlerin bolca elde edilen kutulardan (box) çıkması ve zamanla birikmesidir.)

Bununla birlikte şunu da özellikle belirtmek gerekiyor:
Bu tarz oyunlarda — sadece burada değil, tüm PvP ve MMORPG’lerde — para harcayan oyuncu her zaman daha hızlı ilerler.
Bu herkesin bildiği, tüm oyun türleri için geçerli bir gerçek.

Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına gerekli açıklamayı yaptım.
Bu nedenle konuyu burada kapatıyorum.
Yeni sorularınız olursa yeni bir konu açarak yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri