Merhaba
Database ile ilgili yakında bilgi verilecek ondan yana şüphemiz yok ama , bir beta süreci nasıl olurdu acaba ?
Database ile ilgili yakında bilgi verilecek ondan yana şüphemiz yok ama , bir beta süreci nasıl olurdu acaba ?
Para vs önemli değil de, içeriği merak ediyorum. Eski tadında olacaksa bambaşka bişe olabilirbencede olmalı şöyle tl bakiye kasmalı![]()
Heyecanla bekliyoruz sevgili Ares beyMerhaba arkadaşlar,
Şu anda beta süreci hakkında net bir bilgi paylaşmam maalesef mümkün değil.
Bu sunucumuz, klasik xACS sunucularının çok daha ötesinde olacak — gerek veritabanı yapısı, gerek yönetim anlayışı, gerekse reklam stratejisi açısından tamamen farklı bir seviyeye çıkıyoruz.
Tüm detayları sizlerle paylaştıktan sonra beta süreciyle ilgili kesin bilgileri netleştirip duyuracağız.
Dostum serverı açıp ertesi gün her yükü sana bırakmazlarsa herşey çok güzel olur, eski günlerdeki gibi...Merhaba arkadaşlar,
Şu anda beta süreci hakkında net bir bilgi paylaşmam maalesef mümkün değil.
Bu sunucumuz, klasik xACS sunucularının çok daha ötesinde olacak — gerek veritabanı yapısı, gerek yönetim anlayışı, gerekse reklam stratejisi açısından tamamen farklı bir seviyeye çıkıyoruz.
Tüm detayları sizlerle paylaştıktan sonra beta süreciyle ilgili kesin bilgileri netleştirip duyuracağız.
2 yıllık sessizlik Felankor’un uyanışıyla bozuldu! XACS 1453: Fire Drake geliyor! Yenilikçi ve öncü içerikleriyle çok yakında sizlerle! Detaylar için takipte kalın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.