Theme editor

80Level Cap Exp Kasmalı Görevlerle İlerlemeli Bir Server..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semiramizz

Kayıtlı Üye
Thread owner
direkt 80 level başlangıç oto masterlı, item zor server. zaten 1 hafta sonra herkes aynı levele geliyor, level zorluğu manasız.

Herkesin görüşüne saygılıyım, nitekim şunu göz önünde bulundurmak lazım. Bu oyunu oynayan kitle artık 30 yaslarında ve geçti. Artık bu oyunu oynayanlar günlerce exp kasmaya tahammül etmiyor. Bu oyun hızlı oyna bitir gibi düşünülebilir. 10-15 gün exp kasamaz. Kasarım diyenlerde cuma başlar pazartesi bırakır. Oyun tüketim odaklı oldu artık. XACS'nin tarzı degil ama bence academy düşünülmeli böylelikle hep canlı tutulur. Cünkü saydıgım nedenlerden dolayı insanlar her hafta sunucu değiştiriyor. Umarım güzel olur sevgiler

bence max lwl 80 olmalı
lwl basit
item çok zor olmalı
farm zor olmalı
droplar az olmalı
master zor olmalı

O zaman bende kendi fikrimi söyleyeyim.
Level zor olsun.Coğu arkadaş level zor olursa yok şöyle olursa falan felan demiş haklı konuşuyolar ama işin birazda zevkli yanı o ve ki eğer gercekten 14xx sw olucaksa dahada zevkli olucak.
Bence itemde zor olsun.Eminimki herkes zamanında beterr gibi YANDIM4Lİ gibi sonra F9Dewil gibi o zamanın tadını cıkarmak istiyor ki bende öyleyim acıkcası.
Hee level kolay olsun item zor olsun diyen arkadaşlara tavsiyem böyle şu anda cok sw var.12xx swlere gic girmek dahi istemiyorum 70 level cap var.Maksimum Hp magelerde 1.5k roguelerde 2.5k tek spike cöp oluyon eeee ne anladım ben bu işten? CZ cıkmanın bir anlamıda yok herkes rogue acsın o zaman takılak ne anlamı var diğer jopları oynamanın.

benim fikrimce Level kolay olmalı cünkü level kasmaya vakti olmayan cok insan var level kasmak güzel olabilir ama bir zamandan sonra eziyet millet charı dizip pk atmalı cumartesi akşam felan mesela yani saatlerce lwl kasmanın anlamı yok lwl kolay olsun item coin zor olay bu :)

herkese selam, umarım orjinale yakın bir firedrake olur. 2xxx bir server çok sarmaz şuan piyasada öyle bir sürü server var ztn.
iyi calışmalar

Thread owner
Oto master 80 level başlangıç yazan arkadaşım. elinede dual shard verelim pk çık direk uğraşma valla. fire drakenin keyfi level kasmaktır, partylerin toplanıp görev yapmasıdır. çoğu oyuncu bunlardan da keyif alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri